4   19
4   22
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Tacka alla er som skrev så peppande kommentarer

Jag vill börja detta inlägget med att tacka alla er som skrev så peppande kommentarer i detta inlägget ♥ Är så himla tacksam över att jag har så fina läsare som stöttar mig när livet känns extra kämpigt. Det är verkligen det fina med att arbeta med sociala medier. Man kan få så mycket hjälp ifrån människor som man aldrig tidigare träffat.

Idag har varit en väldigt lugn dag för mig. Vilket har varit otroligt skönt för nästa vecka är jag redan fullbokad! Jag har alla hundarna nästa vecka, sen ska det komma hit folk som ska greja i vårt kök vilket skulle ta två dagar och på Lördag ska jag ha kalas tillsammans med min sambos familj. De fyller alla år i September och eftersom att jag fyller den 1 Oktober så slår vi ihop mig med dom så slipper vi ha kalas igen en vecka senare. Jag kommer redan ha ca 5 kalas för mig själv så det räcker gott och väl.

Imorgon kommer jag börja helgvlogga vilket ska bli riktigt kul. Jag har ju inte filmat på hela veckan och har faktiskt saknat det. Kommer även spela in en annan video vilket ska bli så himla roligt! Under denna veckan så har jag fått 11 prenumeranter och den första videon har 120 visningar vilket känns så himla roligt. Detta visar också hur otroligt viktig responsen från er läsare är. Jag får så himla mycket mer energi när jag får läsa hur positiva ni är till detta. Och om ni har missat min första vlogg så hittar ni den här.

10 Kommentarer

 1. 13 september, 2018 / 20:41

  Så kul med kalas 😉

 2. 14 september, 2018 / 08:17

  Men åhh! Så otroligt med all fantastisk push och pepp! Du förtjänar det verkligen fina, varenda ord du fått =) Kram <3

 3. 14 september, 2018 / 09:33

  Spännande med ny video!

 4. 14 september, 2018 / 10:34

  Så roligt att du börjat med youtube! Kram

 5. 14 september, 2018 / 23:33

  Smart att slå ihop kalasen då och hoppas att det kommer igång igen med sponsorer och det så det blir som det brukar vara<3

  • dixiwonderland
   Författare
   15 september, 2018 / 10:12

   Vi har redan så mycket kalas i denna släkten så alltid bra när vissa slår ihop 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.