0   20
0   24
0   34
0   28
0   21
0   42
2   42
4   49

Jag är helt förälskad i denna bruna tröjan


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Brun / Röd / Blå

Behöver jag ens säga att jag är helt förälskad i denna bruna tröjan? Brunt är jätte stort i höst till min förälskelse. Förmodligen för att 70-talet gör en comeback. Jag tycker brunt, orange och beige är så himla fina höstfärger. För mig som fotograferar så mycket ute i naturen så kan det bli otroligt fina kontraster. Och gillar man inte brunt så finns samma tröja även i rött. Tycker dom ser otroligt mysiga ut. Den blå blusen var jag tvungen att inkludera då jag jag detta året verkligen har börjat tycka om blå plagg. Tycker det passar alla oavsett vilken hårfärg eller hudfärg man har. Det gör sig fint på alla.

Rosa / Röd / Beige / Svart

Den klassiskt tunna polotröjan. Ett plagg som vi ser år efter år vilket gör det till en perfekt investering. Anledningen till varför jag aldrig följer trenderna är för att jag vill ha plagg som jag kan använda år efter år. Vissa trender håller i sig i några få år medan vissa endast är för en säsong. Bygger man upp en bra bas så kommer man köpa plagg som fungerar i flera år framöver. Sen tycker jag naturligtvis att man alltid ska klä sig hur man vill oavsett vad trenderna säger. Menar bara på att det alltid är bra att investera i bra basplagg.

Rosa / Grön / Grå / Svart 

För många av oss så betyder hösten mys. Jag kommer förmodligen missbruka det ordet lika mycket denna hösten som jag gjort alla de tidigare. Men något som jag tycker att alla borde ha är minst ett mjukisset. I början av 2000-talet när Juicy Couture var som störst så gick alla kändisar runt i en mjukisdress där det stod Juicy över touchen. Idag har jag svårt att se att någon skulle gå ut så men då är det perfekt med ett sånt här neutralt sett. Perfekt för oss som har hund och måste ut tidigt på helgerna.

Mix & Match

Rosa / Grön / Grå / Svart

20 Kommentarer

 1. 13 september, 2018 / 11:20

  Perfekta kläder att mysa runt i nu när det är lite kallare 😀 Så fina!!

 2. 13 september, 2018 / 12:05

  Åh så mysiga de två översta stickade tröjorna ser ut att vara! 🙂

 3. 13 september, 2018 / 12:15

  Hoppas att du får en fin torsdag! Kram

 4. 13 september, 2018 / 12:30

  Har en slags hatkärlek till polotröjor, tycker det är så fint men gillar inte känslan av att ha något så tight runt halsen. Brunt är verkligen fint! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   14 september, 2018 / 14:08

   Jag var sån förr men nu älskar jag dom 😀

 5. 13 september, 2018 / 12:32

  Hade inte sagt nej till den röda tröjan!

 6. 13 september, 2018 / 15:00

  Åh jag blev också störtkär i den tröjan, tycker verkligen att den röda var fin också!! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   14 september, 2018 / 14:07

   Det verkar som att många blev det för den sålde slut fort i flera storlekar 😛

 7. 13 september, 2018 / 16:33

  Men alltså åh! Finns det något finare och skönare än stickade tröjor? Kram

 8. 13 september, 2018 / 20:56

  den bruna var såå snygg! gillar byxorna med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.