4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Mina 5 mest lästa blogginlägg under 2020

Något som jag alltid har varit dålig på är att ha koll på min statistik. Det är så många siffror och så många olika diagram att min hjärna får panik. Men det är dags att ändra på detta. För vill jag utvecklas så behöver jag veta vilka inlägg/videos som går bra och vilka som går mindre bra. Därför tänkte jag att vi skulle se vilka som var mina 5 mest lästa blogginlägg under 2020.

Få bort toning snabbt i håret
Så här såg mitt hår ut innan jag började besöka min frisör och efter.

1. Få bort toning i håret snabbt

Detta blogginlägget skrev jag den 28 Augusti 2018. Det var på den tiden då jag blekte mitt egna hår vilket tydligen inte alltid gick så bra. ”Det började med att jag skulle lägga i en asktoning för att bleka min utväxt. Av någon dum anledning lägger jag asktoningen i hela håret. Det såg ut som att jag hade grått hår samt var född ginger då min utväxt blev orange. I ren panik köper jag en ljusbrun toning som gör mitt hår svart. Behöver jag ens förklara hur nära jag var på att raka av mig håret?” Något säger mig att jag inte var speciellt nöjd haha. Men jag lyckades hitta en hemmakur som faktiskt tog ur toningen och det är idag mitt mest lästa blogginlägg under 2020. Dock känner jag att jag behöver göra en ny, bättre version av det blogginlägget.
Sidvisningar: 6 535

2. Monstera Deliciosa Variegata

Den 5 April 2019 skrev jag mitt första blogginlägg om den berömda Monstera Deliciosa Variegata. För er som inte alls är intresserade av växter så har denna växten varit en av de mest populära i 3 års tid. Det som gör växten så speciell är att den är variegata vilket betyder att den har grön/vita blad istället för helt gröna.
Sidvisningar: 3 614

Så lyckades jag rädda 6 orkidéer med te metoden

3. Så lyckades jag rädda 6 orkidéer med te metoden

Den 6 Juli 2019 publicerade jag detta blogginlägget där jag berättade hur jag lyckades rädda 6 orkidéer med te metoden. Detta var ett experiment som jag inte alls hade någon kunskap om. Men eftersom jag inte hade köpt orkidéerna själv så förlorade jag ingenting om det skulle gå helt fel. Men det visade sig att metoden var en stor framgång då alla orkidéerna återhämtade sig. Och idag är det endast två av dom som inte har blommat än.
Sidvisningar: 2 960

Kommer jag köpa Caia Cosmetics mascaror igen?

4. Kommer jag köpa Caia Cosmetics mascaror igen?

Den 28 Juni 2019 publicerade jag ett blogginglägg om Caia Cosmetics. Jag visste när Caia kom att var jag snabb nog att handla produkterna, testa dom och blogga/spela in en video om dom så skulle det ge mig mycket visningar. Vilket stämde. Därför hamnar detta blogginlägget på fjärde plats av de mest lästa under 2020.
Sidvisningar: 2 178

5. Gör din egna mosspåle

Det enda inlägget från 2020 i denna listan är Gör din egen mosspåle som publicerades den 4 Augusti. En tutorial där jag steg för steg visar hur jag gör mina egna mosspålar till växterna. Inspirerad av Craig Milran.
Sidvisningar: 2 084

Slutsatsen av denna listan är att de mest lästa blogginläggen handlar inte om min vardag utan det är inlägg där läsaren kan få hjälp med något. Hur man tar hand om en Monstera Variegata, hur man får bort toning snabbt ur håret eller hur man gör sin egna mosspåle. Jag tycker det är jätte kul att kunna hjälpa andra även om det bara är såna här små saker. Jag hoppas att ni tyckte denna listan var rolig. Om ni själva har ett favorit inlägg från mig så får ni gärna berätta det i kommentarerna.

Dela

8 Kommentarer

 1. 11 januari, 2021 / 14:43

  Så kul att få se dina mest läsa blogginlägg 🙂

 2. 12 januari, 2021 / 05:57

  Alltid kul med inlägg där man får tips och idéer ! 🙂

  Svar: Men duktiga du!! 🙂

 3. 12 januari, 2021 / 20:50

  Vad kul att se vilka som var de mest lästa inläggen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.