0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Få bort toning i håret snabbt

När Bonzo inte ville äta sin mat imorse så förstod jag att allt inte stod rätt till. Han får sitt hundfoder från Hills men vi köper även färskfoder som vi blandar i hans msm i. Han älskar naturligtvis sin mat när geggan ligger i men idag ville han inte äta. Tog ut honom lite tidigare än vanligt och han började äta gräs som aldrig förr. Han är bra i magen och har varit pigg under dagen när Ronja har varit här. Vid såna här dagar är jag så glad över att jag arbetar hemifrån så att jag kan ha ett öga på honom.

Få bort toning i håret snabbt

”Få bort toning i håret snabbt”

Om ni följer mig på instastories så har ni kunnat hänga med i mitt hår drama. Det började med att jag skulle lägga i en asktoning för att bleka min utväxt. Av någon dum anledning lägger jag asktoningen i hela håret. Det såg ut som att jag hade grått hår samt var född ginger då min utväxt blev orange. I ren panik köper jag en ljusbrun toning som gör mitt hår svart. Behöver jag ens förklara hur nära jag var på att raka av mig håret? Men jag kom ihåg att Kenza hade skrivit ett blogginlägg där hon berättade om en hemmakur som fungerade och efter att ha googlat så hittade jag receptet.

Du behöver

Citron
Honung
Headandshoulders Schampoo
C-Vitamin

Krossa 5 C-Vitamin tabletter till ett pulver. Häll i 1 msk houng, 3 msk schampoo och några droppar citron. Blanda ihop till en fluffig marshmallow kräm som du sedan fördelar i hela håret. Använd sedan en plastpåse och en handduk så att det håller värmen. Ha i 1 timma innan du sköljer ur och tvätta sedan håret som vanligt. Jag upplevde att håret blev 3 gånger ljusare. Vet inte om jag kommer få tillbaka den hårfärgen som jag har på bilden (innan denna mardrömmen började). Jag har absolut lärt mig min läxa och kommer aldrig göra om detta det vill jag lova.

I vloggen här nere så visar jag före och efter samt hur blandningen ser ut.

25 Kommentarer

 1. Ebbis
  28 augusti, 2018 / 18:46

  Vilken toning var det? Sitter typ i samma sits nu och blev jättenojig Att jag köpt fel märke 😅

  • dixiwonderland
   Författare
   28 augusti, 2018 / 19:10

   Förpackningen var grön så jag tror den var från Garnier men testa denna blandningen! Jag har kört två omgångar och den fungerar så himla bra 😀 Ska tilläggas också att den inte sliter något på håret så den är otroligt skonsam 😀

 2. 28 augusti, 2018 / 20:54

  Ja usch vad orolig man blir för sina små sötnosar när de inte är som de brukar.. hoppas det blir bättre snart. Och fy vad hemskt med håret när det inte alls blir som en tänkt 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   29 augusti, 2018 / 12:20

   Bonzo mår mycket bättre idag 🙂 Ja det var smått panik med håret där ett tag men nu ser det helt okej ut efter två omgångar med hemmakuren 😛

 3. 28 augusti, 2018 / 21:09

  Bra tips<3

 4. 28 augusti, 2018 / 21:13

  Men panik när det går galet med håret!! Tur att du hittade ett bra sätt att lösa det på 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   29 augusti, 2018 / 12:19

   Haha jaa det var ren jävla panik och ångest xD Men nu ser det helt okej ut 🙂 Dumt att jag inte tog före och efterbilder. La bara ut videos på instastorie 😛

 5. 28 augusti, 2018 / 21:51

  Ja man lär sig ju läxor i det hela och jag har också lärt mig vad jag inte ska göra med mitt hår,

  • dixiwonderland
   Författare
   29 augusti, 2018 / 12:18

   Man är en lärdom rikare så att säga 😉

 6. 28 augusti, 2018 / 22:51

  Uscha hoppas han mår bra nu <3 Vilket bra tips!!! Hoppas du får ordning på håret nu!

  • dixiwonderland
   Författare
   29 augusti, 2018 / 12:18

   Ja han mår mycket bättre idag 🙂 Jag körde denna kuren två gånger idag och håret ser mycket bättre ut nu. Har inge ombre men det kan jag leva utan ett tag 😉 Får avvakta och se hur toningen kommer se ut efter ett par tvättar 🙂

 7. 28 augusti, 2018 / 23:18

  Bra tips! Färgar dock aldrig mitt hår 🙂 Kram

 8. 29 augusti, 2018 / 08:21

  Lille skrutt då… Han är ju så otroligt otroligt söt!! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   29 augusti, 2018 / 12:17

   Han mår mycket bättre idag som tur är 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   29 augusti, 2018 / 12:16

   Detta var verkligen grymt 😀 Kan säga att det räddade mig från att raka av håret xD

 9. 29 augusti, 2018 / 10:12

  Nej vad bra tips!! Är så sugen på att göra någon hårförändring i höst, men vet verkligen inte vad… Så tack!! Kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   29 augusti, 2018 / 12:16

   Tänk igenom det ordentligt innan du gör det så du inte råkar ut för samma som jag xD

 10. Frida Bergquist
  27 december, 2020 / 17:10

  Hittade ditt tips och tänker prova det, måste schampoot vara headandshoulders? Har allt utom det hemma
  🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   27 december, 2020 / 20:39

   Ja det måste det vara eftersom Head and Shoulders sliter mest på håret 🙂

 11. Lena Fred
  20 september, 2022 / 08:37

  Tack så mkt för tipset. Ska testa. Jag hade själv i en toning igår. Och jag ser gråhårig ut nu (gråter). Var blond innan

  • dixiwonderland
   Författare
   20 september, 2022 / 09:02

   Hoppas att detta kanske kan hjälpa dig. Du har nog använt en toning med för mycket ask färg i :/

 12. Sara
  24 mars, 2023 / 17:40

  Efter att ha gjort hårkuren gick jag till ursprungsinlägget (positivt för Kenza att få extra klicks) för hon hade skrivit att håret ska vara nytvättat med schampo innan och handdukstorkat. Kanske tips att ha med det i ditt inlägg? Kan ju göra skillnad mot att lägga det i torrt hår… plus att ha i blandningen i 1-2 h.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.