0   20
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Kommer jag köpa Caia Cosmetics mascaror igen?

Har ni inte sett min First Impression video så gör gärna det innan ni fortsätter att läsa detta inlägget.

Kommer jag köpa Caia Cosmetics mascaror igen?

Som jag sa i videon så kan mina åsikter komma att ändras efter att jag har provat mascarorna ett tag. Kommer jag köpa Caia Cosmetics mascaror igen? Svaret är nej.

Bibbz Boom Boom Lashes

Denna mascaran är den som fungerar sämst för mig. Den är skapad för personer som har långa och böjda fransar naturligt vilket jag inte har. Men jag tycker fortfarande att den borde göra ett bättre jobb än vad den gör med tanke på priset. Min mascara som jag i vanliga fall köper Loreal Paradise gör ett mycket bättre jobb än Bibbz Boom Boom Lashes. Och den kostar 76 kronor mindre än Bibbz. Det spelar ingen roll vilken teknik jag använder för att applicera mascaran så blir resultatet fortfarande dåligt. Och något som dessa mascarorna har gemensamt är att de klumpar extremt mycket.

Vanz Va Va Volume

Denna mascaran fungerade bäst för mig. Den är annpassad för personer med kortare fransar men också väldigt raka. Vilket jag har. Mascaran ger fransarna ett bra lyft, det är enkelt att komma åt varje frans men problemet är att den klumpar ihop fransarna. Precis som med Bibbz så klumpar Vanz ihop fransarna såpass mycket att jag får sitta och separera fransarna efteråt. Hade det inte varit för att mascaran klumpar så himla mycket så hade detta kunnat vara min nya favorit.

Jag känner att betalar man 225 kronor för en mascara då ska du inte behöva sitta och separera fransarna efteråt. Du ska snabbt och enkelt kunna applicera mascaran och sedan gå ut. Sen att Vanz mascaran samlar upp mascara i borsten tror jag är ett stort misstag. Det kommer för mycket produkt och jag tror det är de som gör att fransarna klumpar ihop sig så himla fort. Ni får gärna dela med er av era åsikter kring mascarorna om ni har testat dom.

Dela

8 Kommentarer

 1. 28 juni, 2019 / 10:43

  Vad tråkigt att mascarorna inte var bra och jättebra att du delar med dig! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   28 juni, 2019 / 17:00

   Hade de inte klumpat ihop fransarna så mycket så hade jag varit nöjd men för det priset, nej då får det vara :/

 2. 28 juni, 2019 / 13:39

  Alltid svårt att hitta en bra mascara.

 3. Ida
  19 maj, 2022 / 09:18

  Space intense var min favorit, fram till att jag upptäckte den vara av dålig kvantitet . Bara efter några användningar så börjar den att torka och sina sitt innehåll. Var nöjd med hur den volymerade mina fransar, men till det priset önskar jag långvarig användning. Tror den är tillverkad för att man ska konsumera den oftare. Jag vill ha vad jag betalar för, så betalar jag gärna igen, men om det inte är prisvärt så betalar jag helt enkelt inte. Så tyvärr, blir inget åter för mig!

  • dixiwonderland
   Författare
   19 maj, 2022 / 09:54

   Tråkigt att du upplevde att den torkade ut. Det upplevde jag med min dåvarande favorit Too Faced – Better than sex. Slutade köpa den för den torkade typ ut efter två användningar 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.