3   71
1   36
3   54
5   35
5   79
1   125
1   28
11   25

Jag var ute och gick i 2 timmar och 40 minuter idag

Det har varit fullt upp hela dagen idag. Jag bestämde mig för att ta en paus från vloggen idag och fokusera på allt annat som ska göras. Jag går upp klockan 07:30 varje vardag nu. Det är segt att ställa om sig men jag behöver gå upp tidigare för att hinna med allt. Idag tog jag ut Bonzo klockan nio och så fort vi hade kommit hem så var det dags att ge sig ut för att ta ut nästa hund.

Jag var ute och gick i 2 timmar och 40 minuter idag

Kan vi bara notera Bonzos små framtänder som sticker fram? Jag dör så söt han är ♥

För när jag hade hämtat Ronja så skulle vi gå hela vägen hem till Melker för att ta ut honom. Jag älskar att gå promenader men när man har gått i 2 timmar utan paus då känns det i både benen och fötterna. Det är inte roligt heller när man vet att det är 40 minuter kvar innan man är hemma och kan duscha.

Som tur var hade vi matlådor hemma. Jag hade ärligt talat aldrig orkat ställa mig och laga mat efter den promenaden. Satte mig ner och skrev på ett samarbete som ska upp nu i veckan innan jag började med tvätten. Som jag har skrivit tidigare så ligger vår tvättstuga i ett annat hus och vi bor på tredje våningen utan hiss… Träningspass deluxe idag.

Jag kommer få sitta och arbeta här vid datorn varvat med tvätten

Idag kommer jag skriva fyra blogginlägg vilket är ca 1280 ord. Imorgon ska jag vara med bestie så då kommer jag inte ha tid att skriva inlägg, därför måste jag göra det idag. När vi ses så passar vi alltid på att fotografera och nu när jag har youtube igen så ska vi även filma material. Det är mycket som ska göras men jag älskar att ha många bollar i luften.

14 Kommentarer

 1. 4 september, 2018 / 16:53

  Men asså åhhh så söta, dör åt Bonzos tassar som alltid är vinklade utåt på varje bild haha :’D

  • dixiwonderland
   Författare
   5 september, 2018 / 08:47

   Haha jaa så jävla go är han 😀

 2. 4 september, 2018 / 17:03

  Åh vilka sötisar<3

 3. 4 september, 2018 / 18:35

  Va roligt att du håller på med youtube och grymt med så lång promenad! 😃

 4. 4 september, 2018 / 20:48

  Så skönt att vara ute så länge 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   5 september, 2018 / 08:46

   Ja fast jag hade önskat att vi haft kallare väder 🙁

 5. 4 september, 2018 / 23:06

  Oh så söta de är och bra där gått så mycket, känns i benen kan jag tro. Bra och ha karaktär och ställa kl för att komma in i rätt rytmer igen,

  • dixiwonderland
   Författare
   5 september, 2018 / 08:46

   Ja det kändes i benen vill jag lova xD

 6. 4 september, 2018 / 23:34

  så fina de är <3

 7. 5 september, 2018 / 20:00

  sååå söta! lycka till med skrivandet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.