6   33
16   33
4   28
0   29
0   24
0   17
4   36
0   26

Den perfekta outfiten i mina ögon


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Det var länge sedan som jag hade sånt här driv som jag har just nu. Jag vaknar upp och är så himla glad. Jag tänker inte tjata sönder angående youtube men jag hade glömt hur roligt jag tyckte att det var. Hela dagen igår filmade jag och redigerade. Att få skapa i rörligt material tar mycket längre tid än att fotografera. Man kommer aldrig kunna förstå hur mycket jobb det är om man själv inte gör videos.

Boots/Nelly – Leggings/Gina Tricot – Tröja/Free People – Poncho/Ralph Lauren – Väska/Michael Kors

Jag kommer fokusera mest på att göra vloggar men jag vill också göra smink videos, hauls och lookbooks. Kombinera allt det som jag tycker är roligt. Bloggen kommer dock alltid att gå först men jag har verkligen fått en nytändning. Det enda som saknas nu är hösten. Jag vill kunna gå runt i outfits som denna men det är helt omöjligt när vi har över 20 grader.

Den perfekta outfiten i mina ögon

Jag tycker det ska bli så kul att visa upp mina outfits i rörlig bild. För mig är det helt nytt men det är något som jag själv verkligen älskar att kolla på. Sen så har jag varit dålig på att visa mina senaste inköp här på bloggen och nu kan jag antingen inkludera det i mina vloggar eller göra hauls där jag även visar hur plaggen sitter på. Jag hoppas att ni är lika excited för detta som jag är.

Denna ponchon köpte jag förra året och jag är så glad att jag gjorde det. Den är så himla fin och varmare än vad man kanske tror. Den ger även en riktig lager på lager känsla. Sen är väskan också en stor favorit. Tycker den passar så himla bra oavsett vilken årstid det är.

 

12 Kommentarer

  1. 4 september, 2018 / 14:38

    Jättefint tycker också den är toppen,

  2. 5 september, 2018 / 08:45

    DU är verkligen så grym på att klä dig ”efter din kropp” (om du förstår vad jag menar?). Varje outfit passar verkligen DIG så himla snyggt!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.