3   71
1   36
3   54
5   35
5   79
1   125
1   28
11   25

Få trygghet på din arbetsplats med FST Säkerhet


Detta inlägget är i annonssamarbete med fst-sakerhet.se

Trygghet är något som är väldigt viktigt för mig.

Oavsett vart jag befinner mig så vill jag känna mig trygg. Naturligtvis så är tryggheten i ens hem den viktigaste. Det är där man ska kunna koppla av och varva ner. Att skaffa larm är något som kan öka känslan av trygghet. Då vi bor i ett trapphus med portkod så känner jag mig väldigt trygg. Har du inte portkoden så kommer du inte in då dörren alltid är låst. Sen efter en viss klocktid på kvällen så slutar portkoden att fungera helt och då kommer man endast in med nyckel. Hade vi inte haft en sån portkod så hade jag nog inte känt mig lika trygg om jag ska vara ärlig. Jag har också väldigt bra kontakt med mina grannar vilket i sig också ökar min trygghet.

Få trygghet på din arbetsplats med FST Säkerhet

En annan plats förutom hemmet som vi spenderar mycket tid på är vårt arbete. Arbetar man inom butik, kommun och landsting så vill man känna trygghet. Man kan hamna i en väldigt utsatt situation och då är larm, övervakningskameror eller passerkontroller något som kan vara avgörande. FST Säkerhet är ett säkerhetsföretag i Stockholm som erbjuder allt detta och lite till.

 • Säkerhetsservice
  Genom säkerhetsservice får du hjälp inom kort varsel. Alltid med snabb kommunikation och återkopplingar.
 • Finansiering
  Med finansiering slipper du som kund binda kapital. Du hyr tekniken men slipper värdeminskningar då FST Säkerhet successivt byter ut tekniken utan att dina kostnader ökar.
 • Försäkring Ingår
  ​I leasingkostnaden ingår försäkringsskydd utan värdeminskning. Eventuella skador täcks av en allriskförsäkring med en låg självrisk – 3000 kronor per skadetillfälle.
 • Bidra till en bättre värld
  FST Säkerhet stödjer aktivt olika organisationer som Giving People, Glimma med flera.

Jag är glad att det finns säkerhetsföretag som gör vår vardag säkrare. Naturligtvis så önskar man att man bodde i en värld där man inte skulle behöva varken larm eller övervakningskameror, men så ser inte verkligheten ut. Då är det bra att det finns säkerhetsföretag som erbjuder snabb och enkel service.

18 Kommentarer

  • dixiwonderland
   Författare
   7 september, 2018 / 09:20

   Nej det låter väldigt bra tycker jag 🙂

 1. 6 september, 2018 / 12:51

  Skönt med portkod o nyckel! 🙂

 2. 6 september, 2018 / 13:17

  Vilket kul samarbete och vilket bra tips 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   7 september, 2018 / 09:18

   Alltid roligt när det uppskattas 🙂

 3. 6 september, 2018 / 14:54

  Vilken bra affärsidé! 🙂

 4. 6 september, 2018 / 15:20

  Jag har larm på mitt hus, det känns jättebra!

 5. 6 september, 2018 / 20:05

  försäkring är verkligen viktigt!

 6. 6 september, 2018 / 21:00

  Helt klart att det känns tryggare och något jag tycker man ska ha på sin arbetsplats. Vi har larm och även kod för att komma in till oss på jobbet

 7. 6 september, 2018 / 21:13

  Håller med, så viktigt att känna sig trygg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.