0   20
0   24
0   34
0   28
0   21
0   42
2   42
4   49

20% rabatt på utvalda jackor hos Nelly


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Dags för en ny kampanj och denna gången får ni 20% rabatt på utvalda jackor hos Nelly

Hösten är förhoppningsvis på ingång snart och vad passar då inte bättre än en snygg jacka? Jag har aldrig varit en person som haft mycket jackor men efter att ha sett tillbaka på förra årets bilder så insåg jag att det blir lite tråkigt att ständigt fotografera outfits i samma jacka hela tiden.

Fur Patch BomberFuzzy Patch BomberBuckle Teddy JacketShort Luxury Fur Coat

Jag plockade ut mina åtta favoriter. Av dessa så måste jag säga att teddy jackan ser så himla mysig ut. Den påminner lite om min nya jacka men jag känner att jag kan inte endast köpa jackor i beige och brunt. Den rosa jackan gillar jag tro det eller ej. Just päls är inte min stil men jag kan tycka att det är riktigt snyggt på andra om man stylar det rätt. Jackorna till höger påminner så otroligt mycket om en jacka jag hade när jag gick i gymnasiet. Det var en riktig teddy jacka och den var så himla varm och mjuk.

Fluffy Fur JacketVolume Sleeve BlazerCozy Corduroy JacketSuede Biker Jacket

Dessa jackorna förutom pälsen är betydligt tunnare och perfekta nu till hösten. Den rosa jackan är så himla fin! Trodde aldrig att jag skulle gilla manchester but I´m in love. Dock vet jag inte riktigt hur jag skulle styla den. Förmodligen med ett par sneakers och kanske en grå tröja. Det hade nog varit riktigt fint. Tror även den hade varit riktigt snygg med en stickad mössa.

20% rabatt på jackor hos Nelly

Kostymer är väldigt populärt i höst vilket gör att kostymjackor i alla dess färger och design är så rätt. Jag kommer inte hoppa på den trenden men det finns en massa smaskigheter i kampanjen för er som älskar denna trenden. Jag tror även att vi kan vara rätt säkra på att pälskapporna kommer hålla i sig ett tag till med tanke på alla nyheter som kommer in.

14 Kommentarer

 1. 6 september, 2018 / 17:36

  Åh, så snygga, älskar den rosa i den översta raden! 😀

 2. 6 september, 2018 / 18:45

  Den rosa är helt klart min favorit! 😀

 3. 6 september, 2018 / 22:29

  Den rosa pälsen är så fin! Kram

 4. 6 september, 2018 / 23:58

  men ja alltid lika fina var höst var vår o alltid vill man ha masa 😀

  fin fredag söting kram

 5. 7 september, 2018 / 09:11

  Riktigt snygga jackor! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.