3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

När man spenderar timmar med att redigera material

Bestämde mig för att ha en ledig dag igår. Om man nu kan kalla det ledigt när man spenderar timmar med att redigera material och uppdatera instagram. Men något bloggande blev det inte. Vi tog det bara lugnt på förmiddagen och sen vid tre åkte vi till Antonia och Max. Dom behövde någon som passade Molly medan dom var på bio. Vi var ute och gick en längre promenad med henne vilket var så härligt då vädret var perfekt.

Idag har jag Ronja så vi ska hämta henne lite senare idag. Har även planerat att fotografera en outfit vid höbalar. Max undrade om jag fotograferade för bönder (hahaha) men det är ju inte lätt för honom att veta hur jag arbetar. Jag älskar att inkludera naturen i mina bilder och därför älskar jag sommaren så mycket. Under vintern slutar jag fotografera nästan helt för när det inte finns snö ute så är bakgrunden för ful. Och att fotografera inne i stan är inte min grej. Jag trivs inte alls med att ha betongväggar i bakgrunden.

”Platsen vi ska till ikväll hittade jag av en slump”

Ofta frågar jag personer i min närhet om de vet vart man kan hitta olika blomfält osv eller så sker det av en slump. Hittar man en plats som man verkligen tycker om så blir det att vi besöker den flera gånger om, år efter år. Jag är nästan säker på vad jag ska ha på mig. Valet står mellan två klänningar i exakt samma design men olika mönster och färger. Får kanske ha en omröstning på instastories och se vad ni tycker.

Och på tal om instastories så ska jag sätta mig ner och fixa highlights. Antonia tyckte att jag skulle ha det så då vill jag att det blir snyggt. Är lite osäker på vilka kategorier jag ska ha men det märker vi. Som ni kanske har förstått lägger jag ner väldigt mycket tid på instastories just nu. Instagrams algoritmer förstör fortfarande för mig men jag ska testa en ny strategi där också.

16 Kommentarer

 1. 3 augusti, 2018 / 12:33

  Vad skönt att du tog en paus igår och det behövs ibland. Jättefina bilder! 😀 Kramis

 2. 3 augusti, 2018 / 12:46

  Kan tänka mig att det är så roligt att fotografera i naturen! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   4 augusti, 2018 / 13:13

   Ja det är det verkligen 😀 Minus alla insekterna xD

 3. Emelie
  3 augusti, 2018 / 14:14

  Hittar du en strategi som funkar så hoppas jag att du vill dela med dig! Är så less på instagram nu, har gått från åtminstone ett par hundra likes på en bild till ca 50, wtf liksom?!

  • dixiwonderland
   Författare
   4 augusti, 2018 / 13:12

   Jag gick igenom hela mitt flöde och förr fick jag alltid över 100 likes och nu får jag vara glad om jag ens får 15… Av mina 15.000 följare så är det knappt 200 som ser mina bilder. Och av dom 200 så är det endast ca 20 st som faktiskt gillar bilderna… Jag förstår inte riktigt varför man följer en person om man ändå inte tänker gilla deras bilder? Stör mig enormt mycket på det. Mitt problem är att majoriteten av mina följare är från USA och inte Sverige. Sen jag gick över till att skriva på Svenska så har jag tappat över 2000 följare men jag känner att det är ingen idé att fokusera på siffror när det kommer till instagram. Där emot tror jag absolut att man ska satsa på instastories 🙂

 4. 4 augusti, 2018 / 07:50

  Alltså dina bilder och DU! <3 Så himla vacker och bilderna är ju helt fantastiska! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   4 augusti, 2018 / 13:09

   Men sluta vara så förbannat gullig hela tiden <3

 5. 4 augusti, 2018 / 08:13

  Det ligger hårt jobb bakom en framgångsrik blogg och ett fint flöde på instagram <3 Men det är ju så himla roligt att fota. Du jag är ledsen men jag hittade aldrig länken du skickade om hur man kan börja leva på sin blogg 🙁 Förlåt. Har du tid kan du skicka den till Ramona.boethius@gmail.com Vore så himla gulligt <3 Kramen fina

  • dixiwonderland
   Författare
   4 augusti, 2018 / 13:08

   Jag har tyvärr inte tid att leta upp den men du kan ju testa googla och se ifall du hittar inlägget 🙂

 6. 4 augusti, 2018 / 12:48

  Så himla fina bilder vännen!! Helt otroliga! <3

 7. 4 augusti, 2018 / 18:37

  Fina bilder 🙂 Ja visst är det tråkigt med instagrams algoritmer.. många bilder försvinner känner jag och får inte många likes.. även fast det inte är det viktigaste såklart (för mig) 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   6 augusti, 2018 / 21:51

   Naturligtvis så vill man få likes på sina bilder och nu när instagram har gjort allt så fucked up så förstår jag varför många tröttnar. Jag behöver det i mitt arbete men jag hade nog inte haft instagram om jag var en privatperson 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.