6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

Nu när den jobbiga värmen har lagt sig


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Beige / Rosa / Blå / Brun / Grå

Nu när den jobbiga värmen har lagt sig och vi har lite mer normala temperaturer. Så kan det vara bra att kolla igenom garderoben. Det blåser en hel del här så långärmade tröjor kan behövas. Speciellt mot kvällarna. Dessa fem ser så otroligt mjuka ut och jag älskar den stora kragen runt halsen. Tycker att det ger tröjan ett roligare utseende. Och som ni kan se finns tröjan i fem underbara färger.

Beige / Grön / Svart

På hösten när man bara är hemma så finns det inget mer bekvämare än en hoodie. Ett av de bästa plaggen. Älskar färgen på dessa tre. Gillar att dom är lite längre för då kan man välja själv ifall man vill vika upp dom eller inte. Det enda som saknas för mig är fickor. Det är lite av ett måste för mig då jag gärna vill kunna lägga mina nycklar någonstans.

Röd / Beige / Vit / Svart

Jag tror att såna här jackor kommer bli så populära nu i höst. Har sett dom på flera olika hemsidor i alla möjliga färger. Jag är ute efter en brun skogshuggar jacka. Yes ni läste rätt! Den påminner en del om dessa jackorna men betydligt mer tålig mot vädret. Sen vet ni att jag älskar spets så jag var tvungen att inkludera de två otroligt söta playsuitsen.

Vit / Blå / Gul / Lila

Hur mysiga ser inte dessa ut att vara? Jag älskar färgerna först och främst men också designen. Detta får mig att tro att stickade tröjor med hål i kan vara något som vi kommer få se en hel del av i höst. Vilket jag absolut älskar!

Sist men inte minst så vill jag tipsa er om att idag får ni 20% rabatt extra på Boozt rea med koden PLUS20. Nu har ni verkligen chansen att fynda dyra märkesvaror till otroliga priser. Gäller endast fram till midnatt då dom avslutar sin rea. Och ni måste handla för minst 499 kronor för att koden ska fungera. Sen får ni även 25% rabatt på allt förutom rean hos Nakd med koden back2school.

10 Kommentarer

  1. 4 augusti, 2018 / 13:04

    Så mycket fint och ja, tänk vad spännande med alla höstnyheter som börjar trilla in i butikerna nu 😀

  2. 4 augusti, 2018 / 17:21

    Är lite småspänd ändå inför höstkläderna, det är min favorit! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.