1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

I mitten av förra veckan hade jag en sushi dejt

I mitten av förra veckan hade jag en sushi dejt med Amanda och imorgon fyller hon år. Det skiljer fem år mellan oss men jag glömmer hela tiden av att vi inte är lika gamla. Jag vet inte om det är så för er också men jag känner mig fem år yngre än vad jag egentligen är. Kanske har det gått till mitt huvud att när jag ber folk att gissa min ålder drar av mellan fyra till åtta år haha.

Jag har också funderat mycket kring detta mer år, månader, tid osv. Hur vet vi att vi räknar rätt? Finns det någon konkret fakta på det hela eller kan en vecka egentligen vara en månad? Jag förstår att man förmodligen har bestämt detta utifrån hur länge vi lever men vem bestämde att en vecka ska ha sju dagar? Varför blev det inte sex eller åtta så vi fick ett jämt antal dagar då många föredrar jämna siffror. Är jag helt ensam i mina tankar kring detta?

Till något mer tråkigt så har jag problem med min vänster arm igen. Tror vi är inne på fjärde dagen. Igår när jag städade och skulle lyfta sambons hantlar så smällde det till i svanskotan och som att inte det är nog så fick jag ont i tänderna igår kväll. Det är helt enkelt en sån vecka där man ska uppleva så mycket smärta som det bara är möjligt. Jag är en sån person som aldrig går till läkaren utan jag står helt enkelt ut. Detta är saker som jag haft upprepade gånger (större anledning att gå till läkaren tänker ni) men jag vet att det går över efter någon eller några veckor. Idag ska jag fortsätta att rensa här hemma. Ska även träna och så har jag tvättid. Städ Tisdag som alltid.

12 Kommentarer

 1. 10 juli, 2018 / 11:40

  Mums såg super gott ut med sushi , har dock aldrig ätit det<3

 2. 10 juli, 2018 / 12:28

  Åh vad gott med sushi och hoppas att det blir bättre med din arm! Kramis

 3. 10 juli, 2018 / 14:45

  Faktiskt intressant det där med dagarna. Undra hur man kom fram till det. Krya på dig <3

  • dixiwonderland
   Författare
   11 juli, 2018 / 19:57

   Skönt att någon annan fann det intressant xD

 4. 10 juli, 2018 / 23:17

  Sushi är min absoluta favorit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.