3   22
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Ni får inte 10% utan hela 20% extra rabatt


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Grå / Brun / Grå / Vit

Idag kom en kampanj som jag vet att ni kommer älska. Ni får inte 10% utan hela 20% extra rabatt på alla tröjorna som finns i kampanjen. Koden finner ni via länken och ni har hela 23 sidor att bläddra mellan. Väldigt generöst då de flesta endast brukar ge 10% extra rabatt. Jag plockade ut några favoriter men då hade jag inte ens bläddrat igenom hälften av sidorna. Calvin Klein slog igenom ordentligt förra året när alla influencerna började använda deras underkläder. Min första designer väska var faktiskt från Calvin Klein tro det eller ej. Perfekta vardagströjor som jag hade använt jämt.

Blå / Blommig / Röd / Vit

Förutom tröjor så finns det en massa skjortor och blusar som ingår i kampanjen. Off shoulder har varit populärt länge och jag tror det är en trend som alltid kommer vara inne. Många av mina blusar har jag haft i flera år och jag försöker alltid investera i plagg som jag vet att jag kommer tycka om år efter år. Det sista man vill är att kläderna bara hänger kvar med prislappen på. Bättre att alltid ta det säkra före det osäkra. Om du inte är van vid att använda färg så kan blå vara en bra färg att börja med då den är rätt neutral om man jämför med denna röda.

Rosa / Grå / Grå / Vit

I denna kampanjen så kan ni fynda många designer plagg. Men det finns också plagg från betydligt billigare märken. Jag älskar dock att fynda designer plagg på rean för man kan spara rätt stora summor pengar. Och det blir ju inte sämre när man får 20% extra rabatt på reapriset.

18 Kommentarer

 1. 10 juli, 2018 / 19:50

  Åh så mycket snyggt vill inte tänka på college tröja än dock.
  Svar: Ah just det såklart ju! Det förstår jag! Däremot så antar jag att du kan vara flexibel i ditt arbetande 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   11 juli, 2018 / 19:56

   Fast bara för att jag kan bestämma mina egna tider så betyder inte det att jag arbetar mindre? Mitt liv är mitt jobb vilket betyder att nästan allt dokumenteras. Umgås jag med en vän i x antal timmar så måste jag jobba ikapp det sen när jag kommer hem. Jag har ingen ledig dag i veckan och även om jag älskar mitt jobb så är det väldigt påfrestande att alltid behöva jobba. Men jag kommer ta några dagar ledigt men det är inget som jag skulle kalla semester 🙂

 2. 10 juli, 2018 / 21:18

  Så fina plagg och så härligt med 20%!! 😀

  sv; Ja så roligt att du vill ha mer hästbilder, blir jätteglad när folk önskar vad dem vill se haha 😉 Har lagt upp lite hästbilder nu också 😀

 3. 10 juli, 2018 / 21:35

  Så härligt med rea! Försöker dock hålla i pengarna till NYC… Kram

 4. 11 juli, 2018 / 00:16

  men åh typiskt när ja har köpstopp många fina

 5. 11 juli, 2018 / 09:13

  Åh, så mycket fint, hihi, och nice med rabatt! ^^

 6. 11 juli, 2018 / 09:51

  Men åh! Den röda toppen var verkligen så himla fin =)) Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.