3   71
1   36
3   54
5   35
5   79
1   125
1   28
11   25

Förmodligen är jag smått galen

Nu är det verkligen dags för mig att börja strukturera mina veckor. Det fungerar inte att jag sitter som nu, klockan 23:43 och arbetar. Jag behöver planera upp mina dagar så att jag också kan få in lite ledighet.

Förmodligen är jag smått galen som väljer att börja
vlogga nu när hösten är på ingång.

För er som inte vet så är min högsäsong under hösten/vintern. Då har jag som mest att göra under kortast tid kan man säga eftersom att solljuset minskar för varje dag. Jag är dock så himla glad över att ha börjat med youtube igen. Min första youtube film la jag upp 2005, när jag var 15. Det som jag gillar mest med youtube är att ni får se min personlighet. Det är så otroligt svårt för mig att veta hur jag uppfattas i text. När jag skriver privata meddelanden så har jag mer smileys än vad jag har punkter men jag skulle aldrig kunna använda det i mina blogginlägg. Det gör dock att det är svårt för er att veta vem jag är och hur jag är som person. Med hjälp av youtube så tror jag ni kommer få det betydligt enklare att tolka mina texter.

Men som sagt, jag behöver strukturera upp allt.

Det är väldigt mycket att ha en:

 • blogg som ska uppdateras två gånger om dagen
 • instastories som uppdateras dagligen
 • instagram som också ska uppdateras
 • och nu en youtube kanal

Någonstans där i mellan har jag:

 • tre hundar att ta hand om
 • vänner och familj att umgås med
 • ett hem att ta hand om

Jag vet inte hur andra har det hemma men hos oss är det jag som gör allt. Jag diskar, dammsuger, tvättar och lagar mat varje dag. Eftersom min sambo är borta 12 timmar per dag och jag arbetar hemma så har det blivit att jag skött allt. Han hjälper alltid till när jag ber honom, men jag tycker det känns lite hemskt om han skulle komma hem efter 12 timmar och behöva ställa sig och laga mat. Visst blir det stressigt för mig vissa dagar då jag driver mitt egna företag och sköter allt helt själv men det är så det ser ut hos oss. Dock hoppas jag att med bättre planering att jag åtminstone kommer kunna ha en ledig dag i veckan.

6 Kommentarer

 1. 3 september, 2018 / 11:42

  Vad kul att du har börjat med youtube kanal igen! 😀 Kramis

 2. Olivia
  3 september, 2018 / 16:33

  Åh vad kul att du ska börja med youtube igen! Minns att jag kollade på något klipp från dig innan du slutade förra gången, där du pratade om att du inte visste om du skulle gå på ett event du hade blivit bjuden på, p.g.a. att du kände dig obekväm i mingel-sammanhang. Hoppas på mer sådant ärligt material nu när du drar igång igen 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   4 september, 2018 / 12:27

   Jag är alltid ärligt i allt det jag gör så jag tror inte du kommer bli besviken 🙂

 3. 3 september, 2018 / 20:51

  Så roligt med Youtube igen! Ser framemot att se dessa videos 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.