6   33
16   33
4   28
0   29
0   24
0   17
4   36
0   26

Ni kommer utan tvekan se en röd tråd färgmässigt


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Lallii

Trots att det är 23 grader ute så är jag helt förälskad i dessa höstplaggen som har kommit in. Ja ni kommer utan tvekan se en röd tråd färgmässigt. Men det är en av mina absoluta favorit färger. Och på tal om färg, hur underbar är inte denna tröjan? Jag älskar allt från designen till de underbara färgerna. Hade varit överlycklig över att ha denna i min garderob.

Sunday / Iren

Hur fina är inte dessa byxorna och tröjan? Hade lätt kunnat styla dom tillsammans utan problem. Ni vet att jag aldrig har byxor men dessa skulle jag absolut kunna tänka mig att ha. Tänk att styla dom med en grå stickad tröja? Så snyggt! Tröjan ser magiskt mjuk ut och för att inte tala om hur mycket jag gillar detaljen i armarna.

 

Tamara

Denna jackan är helt underbar. Jag älskar de stora armarna då det värsta jag vet är när jackärmar är för tajta. På vintern vill jag kunna ha stora stickade tröjor men det är nästan omöjligt när jackorna är så himla små och tajta. Denna jackan fungerar lika bra till sneakers som klackar.

Objpase

Stickade tröjor i flera färger är väldigt inne i år och jag gillar det. Förutom den fina stickningen som de har valt att använda så tycker jag att färgerna kombinerar varandra väldigt bra. Det känns som en tröja som absolut sticker ut från mängden.

Rider

Behöver jag ens säga något? Detta är så Dixi som det kan bli. Älskar färgen, den stora kragen, detaljerna i armarna. Det enda som gör mig lite tveksam är att den ser lite stel ut. Vissa stickade tröjor är ju tyvärr stela istället för så där mysiga och mjuka som man vill ha dom. Men jag kommer absolut lägga till den på mina favoriter.

Onlcaviar

Hela denna looken är så snygg. Och ni undrar nog hur många såna här tröjor jag har lyckats hitta men om ni kollar lite noggrannare så ser ni att den har ett slags mönster. Gillar att den inte är helt rakt utan att de valde att göra den rund vid slutet. Jag gillar också att dom valde att göra en roligare detalj vid ärmarna och slutet av tröjan.

14 Kommentarer

 1. 3 september, 2018 / 18:26

  Så fint 🙂 Ser framemot att börja använda lite mer stickat 🙂

 2. 3 september, 2018 / 19:44

  Åh älskar dom senapsgula tröjorna 😀

 3. 3 september, 2018 / 19:46

  Alltså jag gillar verkligen jackan och första oversize tröjan, verkligen snyggt

 4. 3 september, 2018 / 22:34

  Älskar färg!! 🙂

 5. 4 september, 2018 / 08:36

  Jag har aldrig gillat beiget, brunt eller oranget innan, men nu älskar jag det, hihi! Kram <3

 6. 4 september, 2018 / 15:08

  Tröjor får man aldrig för många av!!! Den röda var supersnygg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.