1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Äntligen Söndag vilket betyder en ny vlogg!

Äntligen Söndag vilket betyder en ny vlogg!

I denna vloggen får ni följa med på en helt vanlig dag som inkluderar hundpromenad, städa, laga mat, fotografera outfits, fika med en vän och en del av min kvällsrutin. Jag visar även hemmakuren som jag har använt för att få ur toningen i mitt hår. Jag har skrivit ett inlägg om det tidigare men jag tänkte att jag lika bra kunde visa det i en vlogg när jag ändå skulle göra den. I videon kan ni även se före och efter vilket jag aldrig visade i inlägget. Skillnaden är riktigt stor och jag hoppas att det kan hjälpa andra som råkar ut för samma sak som mig.

På Onsdag kommer en bonus video

Jag hoppas att jag ska kunna göra detta till en vana nu när jag har fått in vloggandet ordentligt. Tanken är att varje Onsdag släppa en video som är ca 10 minuter lång. Den kan handla om i stort sett vad som helst. Att jag testar en ny sminkprodukt, visar upp mina senaste inköp, en lookbook eller kanske en kort frågestund. Jag tycker själv om när de personerna som jag följer uppdaterar ofta så jag känner att jag naturligtvis vill försöka ge så mycket som möjligt.

Förhoppningsvis så tar jag mig inte vatten över huvudet nu. Med rätt planering så borde jag lyckas leverera så som jag tänkt. Sen tycker jag om att ha många bollar i luften. Jag har dagar då jag inte orkar göra något alls och det är ofta de dagarna som jag tar ”ledigt” men annars tycker jag det är så himla kul att få skapa och testa nya sätt att redigera. Med youtube så når man ut till så många fler. Jag har försökt att få bloggen att växa men har aldrig lyckats under mina snart 14 år som jag har bloggat och därför tror jag att youtube kan hjälpa mig med detta.

 

10 Kommentarer

 1. 16 september, 2018 / 18:18

  Kul att följa med under en dag 😀 härligt med en promenad tidigt på dagen, det brukar vi med göra 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   17 september, 2018 / 12:54

   Har man hund så börjar ju alla dagar så 😛

 2. 16 september, 2018 / 18:52

  Det som Ronja gjorde är det jobbigaste jag vet med min hund haha tussar överallt ^^ Mysigt kafé på slutet 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   17 september, 2018 / 12:54

   Ja det är som att det har snöat xD

 3. 16 september, 2018 / 19:09

  Så kul att du har börjat med youtube <3

 4. 16 september, 2018 / 21:05

  Kul med en blogg! Kram

 5. 17 september, 2018 / 08:09

  Men åhh! Så himla kul att följa dig vännen <33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.