4   45
4   26
51   58
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19

Just nu har Gina Tricot en kampanj där ni får


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Madison / Savanna / Bridget / Ellen 

Just nu har Gina Tricot en kampanj där ni får 15% rabatt på jackor

Kampanjen avslutas idag så är ni sugna på en jacka så passa på innan det är för sent. Jag plockade ut mina favoriter och som ni kan se så fanns det en hel del att välja bland. Jag gillar att dom har så många olika typer av jackor i så många olika färger. Det finns något för alla oavsett vilken stil man har. Jag älskar Savanna jackan. Den påminner så otroligt mycket om en jacka som jag hade när jag gick i gymnasiet. Och sen gillar jag även Ellen. När jag såg Anders snygga regnkappor i Thereses live så blev jag sugen på att köpa en själv. Har man hund så är det nästan ett måste.

Hanna / Magda / Hanna / Lollo Blå / Lollo Röd / Monika

Som jag skrev så kommer jackorna i alla möjliga färger och modeller. Jag gillar bomberjackan. Tycker den ser så himla varm ut och när det är som kallast under vintern så bryr jag mig inte om hur mina kläder ser ut så länge jag inte fryser. Dessa fuskpälsjackorna som är så populära har jag ingen aning om hur varma det är. Jag saknar det som företagen gjorde förr när de skrev ner på vilken värmeskala jackorna var. Hoppas att dom kan börja med det snart igen.

Det finns något för alla 

Vissa av dessa jackorna kommer även i fler färger. Så om ni gillar en viss modell men kanske inte tycker om färgen så klicka er in för att se ifall den finns i en annan färg. Som sagt så gäller detta erbjudandet endast idag så vänta inte med att köpa ifall ni hittat något som ni tycker om. Sen har Gina Tricot grattis frakt vid köp över 400 kronor. Om man inte väljer att hämta i butik då är frakten alltid gratis.

12 Kommentarer

 1. 17 september, 2018 / 10:04

  Erbjudandet kunde vänta tills löning haha 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   17 september, 2018 / 12:52

   Ja det är ju lite typiskt men man kan ju ta på faktura 🙂

 2. 17 september, 2018 / 10:17

  Åh älskar ginas sortiment! 😀 Kramis

 3. 17 september, 2018 / 10:22

  Så fint 😀

 4. 17 september, 2018 / 11:54

  Den fluffiga blå var superfin.

 5. 17 september, 2018 / 14:27

  Vill verkligen ha en brun teddybjörn jacka <33

 6. 17 september, 2018 / 20:19

  jag gillar gina men glömmer typ alltid bort de..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.