1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Vi firade 4th of July med hamburgare

Igår blev det middag hos familjen och vilken grym kväll det blev. Vi firade 4th of July med hamburgare, grillade revben och olika pomez. Jag tror aldrig det har stått så mycket på bordet tidigare. Maten var fantastisk god men det tråkiga är när man blir så mätt att man inte orkar ta en till portion. I-landsproblem fer sure. Det är så här jag vill spendera min sommar. God mat, god dryck och trevligt sällskap.

Molly var glad hon också och tyckte att det skulle passa perfekt med ett hångelkalas tydligen haha. Hon blir så himla glad varje gång jag kommer men man märker tydligt att hon blir mindre gosig desto mer folk som är med. Igår började hon med att springa som en duracellkanin på speed. Helt galet att en så liten hund kan springa så fort. Men vi hade en liten mysstund innan det var dags att äta.

Jag har hunnit tvätta tre maskiner och hängt upp tvätten. Kört ett träningspass så nu är det bara en massa jobb kvar. Har laddat ner ca 40 olika presets till Lightroom och vilken kick jag fick av det. Presets är alltså filter som man kan använda på ens bilder. Det gör att redigeringen går snabbare vilket underlättare när man har många bilder i samma ljussättning. Sen tror jag det är viktigt att man utvecklar sitt sätt att redigera bilder. Jag har en väldigt tydligt redigering på mina bilder. Med hjälp av presets så kan jag ta min redigering till nästa nivå. Som fotograf är man aldrig färdig lärd utan man utvecklas hela tiden. Jag tycker det är så roligt att jämföra mina bilder för att se hur mycket jag har utvecklats.

16 Kommentarer

 1. 5 juli, 2018 / 18:50

  Så trevligt, och Presets låter ju bra! ^^

 2. 5 juli, 2018 / 19:37

  Så mycket gott, åh! Hundar har verkligen personligheter, så charmigt liksom 😃

  • dixiwonderland
   Författare
   6 juli, 2018 / 10:38

   Dom är precis som vi människor förutom att dom bär inte på hat 🙂

 3. 5 juli, 2018 / 21:02

  Men å vad mysigt och gott 😀

 4. 5 juli, 2018 / 23:03

  Åh så himla mycket gott!!! Tycker det är det roliga med fotograferingen, att man hela tiden strävar efter att bli bättre och testa olika redigeringar, vinklar, leka med ljus osv 😀

 5. 6 juli, 2018 / 09:00

  Du är grym på att fota 🙂 Skulle vilja lära mig mer om det jag också. Sååå lyxigt att vara ute och äta sådär, ser gott ut. Ha en toppen fredag <3

  • dixiwonderland
   Författare
   6 juli, 2018 / 10:35

   Tack fina du! Finns en massa bra tutorials på youtube 😀 Man kan lära sig otroligt mycket där gratis 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.