1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Det blev en väldigt sen kväll igår


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Kände mig inte de minsta utvilad när klockan ringde för nästan en timme sedan. Det blev en väldigt sen kväll igår men mer om det senare idag. Klockan elva har jag tvättid så jag tänkte att jag lika bra kunde dra ut på min träningsrunda och sen ta med mig tvätten upp när jag kommer tillbaka. Igår var det så fruktansvärt varmt ute men det verkar bli svalare idag.

Mina planer för dagen är tvätt, träning och sen måste jag försöka hinna redigera klart alla bilderna. Som jag skrev på instastories igår natt när jag kom hem, så fotograferar jag väldigt mycket denna veckan. Jag hinner knappt föra över bilderna innan jag ska iväg på nästa grej som ska fotograferas vilket gör att man hamnar lite efter med att redigera bilderna. Jag redigerar i både Lightroom och Photoshop så det är mycket jobb bakom varje bild som jag publicerar.

Klänning/Asos (Slutsåld, liknande klänning här) – Solglasögon/Chole – Väska/Michael Kors 

Jag älskar denna outfiten! Vad jag inte gillar är mitt hår. Jag har slutat använda värmeverktyg då jag verkligen vill att mitt hår ska bli långt igen men det innebär också att jag inte kan styla det längre. Jag trivs inte alls med att ha mitt hår så här men eftersom att jag vill ha långt hår så är det bara att kämpa på och stå ut. Något betydligt roligare är att min väska är på rea just nu med 25% rabatt! Jag vet att många av er älskar väskan minst lika mycket som jag så perfekt tillfälle att passa på. Den lilla storleken är också på rea nu.

6 Kommentarer

 1. 5 juli, 2018 / 11:05

  Vad kul att du fotograferar mycket och dina bilder blir verkligen superfina 😀 Kramis

 2. 5 juli, 2018 / 14:25

  Superfin outfit! 😀

 3. 5 juli, 2018 / 21:27

  Tycker du har fint hår och det är ju långt ;), fast man vill ju olika saker =D. Jag håller på att spara ut mitt också och jag är långt ifrån den längden du har nu, så jag vore jättenöjd om jag hade den längden =D

  • dixiwonderland
   Författare
   6 juli, 2018 / 10:37

   Det är nog en definitionsfråga angående vad man anser är långt hår 😉 Förstår ju att du tycker mitt är långt om jag har längre än dig men för mig är detta kort 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.