1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Att hitta den perfekta foundation kan kännas helt omöjligt ibland


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Att hitta den perfekta foundation kan kännas helt omöjligt ibland. Jag har under en längre tid använt MaxFactor 3in1 och tyckt att den har fungerat väldigt bra. Ett tag provade jag Too Faced Born this way men det slutade med att jag sedan gick tillbaka till MaxFactor. Dock upplever jag att vill man ha ett smink som håller hela dagen då håller inte den foundation måttet. Efter ett par timmar så har basen blivit kakig. När jag köper smink så vill jag att det ska hålla hela dagen. Jag har aldrig med mig smink i min väska så jag behöver smink som levererar.

Igår fick jag äntligen möjligheten att prova en foundation som jag har velat prova i över ett års tid. Lite kul att jag pratade om den dagen innan och när jag hämtar ut ett paket från Lyko så hade dom skickat med ett prov. Och nu undrar ni naturligtvis vad det är för foundaton som jag pratar om. Det är Estee Lauder Double wear nude water fresh makeup i färgen Fresco 2C3, som passade min hudfärg perfekt! På bilderna så har jag haft foundationen i 9 timmar och ser ni hur fint den fortfarande ligger? Blev även förvånad över hur otroligt dryg den var. Jag har aldrig behövt så lite foundation för att få så bra täckning. Den kostar 460 kronor och det är av den anledningen som jag inte har köpt den men nu efter att ha testat den så är jag helt såld. Har ni testat Double wear och vad är i så fall era åsikter om den?

12 Kommentarer

 1. 6 juli, 2018 / 10:50

  jag har verkligen svårt att hitta bra foundation :/

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juli, 2018 / 19:10

   Testa denna! Man kan gå till en Kicks butik och be om att få prova så behöver du inte lägga ut så mycket pengar och få fel färg 🙂

 2. 6 juli, 2018 / 11:41

  Vad fin den såg ut!! Har också problem att hitta en bra samt en som passar min hudton. Men som du sa, man betalar gärna inte 460kr för att prova och som sedan inte funkar. Men funkar den så är det hur värt som helst ändå 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juli, 2018 / 19:09

   Jag är riktigt nöjd med denna. Tycker det är sjukt att den ser så fin ut efter 9 timmar i denna hettan som är just nu 😛

 3. 6 juli, 2018 / 12:39

  Jag väntar på ett paket från Lyko och hoppas att jag också får ett prov med denna foundation 😀 Kramis

 4. 6 juli, 2018 / 13:29

  Born This Way fungerar väldigt bra för mig faktiskt, men som sagt tog det ett tag innan jag hittade någon för mig och som håller under dagen!
  Sv; Tack för att du sa till, det uppskattar jag! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juli, 2018 / 19:09

   Jag blev riktigt besviken på Born this way. Hade riktigt höga förväntningar men nej så besviken jag blev 🙁

 5. 6 juli, 2018 / 15:05

  Åh har velat testa den jätte länge 😀 Kul att du gillade den! Nu blev jag ännu mer sugen på att testa 🙂 Brukar annars använda Too Faced Born This Way eller Nars sheer glow, men under sommaren använder jag bara cc cream då mitt ansikte bara rinner i värmen om jag har foundation xD

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juli, 2018 / 19:08

   Haha jaa det är fan inte kul att ha full makeup i denna värmen men jag härdar xD

 6. 6 juli, 2018 / 16:41

  Vad bra tips, tycker också att det kan vara svårt att hitta den perfekta foundationen!<3

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juli, 2018 / 19:08

   Ja det kan vara knepigt men denna var jag riktigt nöjd med 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.