4   30
2   25
4   28
1   17
3   31
6   40
1   28
14   35

Utan responsen ifrån er så vet jag inte vad ni vill läsa

Dagar som denna är det tur att man har hund för annars hade jag legat i sängen hela dagen. Har sovit väldigt dåligt hela veckan. Mycket beror på ekonomisk stress. Mina fakturor blir aldrig betalade och när man har mailat i 10 dagar, kopplats till fyra olika personer och det inte blir löst så känner man sig så fruktansvärt hjälplös. Nu verkar det som att den viktigaste fakturan av de alla blir betalad men det är inte roligt när det blir så här. Jag har försökt arbeta som vanligt men jag har även noterat att engagemanget ifrån er läsare har minskat. Jag vet att majoriteten läser via mobilen och att man då inte orkar kommentera.

”Utan responsen ifrån er så vet jag inte vad ni vill läsa mer av eller vilka inlägg som ni tycker bäst om”

Jag har aldrig skrivit detta förut men sen fyra år tillbaka har jag haft ett tvångsbeteende när det kommer till bloggen. Jag var tvungen att komma upp i ett visst antal kommentarer innan jag kan publicera nästa inlägg. Detta är något som jag verkligen försöker arbeta bort. För jag vet att som bloggläsare vill man få så många inlägg som möjligt. Men samtidigt så tappar jag suget när jag inte får någon respons på allt det arbetet som jag lägger ner.

”Jag vill inte att någon ska känna sig tvingad till att kommentera”

Mitt liv är väldigt isolerat. Det gör att det är svårt för mig att skriva om mina dagar för de ser i stort sett exakt lika dana ut. När man studerar eller arbetar som anställd så träffar man så mycket människor. Man möts av intryck och genom ett mer socialt liv så får man också saker att skriva om. Jag har naturligtvis själv valt mitt liv men jag hade önskat att ni var mer aktiva. Gav kritik när ni känner att något kan förbättras, skriver om ni vill se mer av något eller svarar när jag ställer frågor i inläggen. Tänk själva om ni var på er arbetsplats men alla runt omkring er ignorerade er. Det är som sagt inte en bra dag idag så jag tänkte lägga mig nu. Hoppas att imorgon blir en betydligt bättre dag.

32 Kommentarer

 1. 16 augusti, 2018 / 23:56

  nej ett tving får det inte bli det är no helt fel det .
  brukar gilla det du visar men nja inredning gillar ja så kanske ett tips kram kram

  • dixiwonderland
   Författare
   17 augusti, 2018 / 08:46

   Inredning är inte min grej så det kommer jag inte blogga om ifall vi inte flyttar 🙂

 2. 17 augusti, 2018 / 00:00

  Jag älskar dina outfit-inlägg, typ som detta! Dom är så fina! Kram

 3. Marie
  17 augusti, 2018 / 06:27

  Jag älskar alla dina inlägg 😘 alltid lika kul att läsa din blogg ❤️

 4. 17 augusti, 2018 / 09:03

  Men åh fina du! Jag kan förstå och känna igen mig lite i det du säger, de flesta dagar sitter jag ju helt själv hemma och arbetar med allt som ska göras, uppdateras och fixas och det kommer dagar när responsen inte är den bästa, beställningstorka i webshopen, någon kommentar eller något går fel som kostar mer kraft och pengar än det var tänkt. Men du vet att jag älskar din blogg, framför allt inläggen med dina outfits i olika miljöer eller när du tipsar om hur du jobbar med dina sociala medier, det inspirerar verkligen och du gör ett enormt jobb! Gillar även dina matbilder så mycket, så fortsätt som du gör. :*

  • dixiwonderland
   Författare
   17 augusti, 2018 / 16:43

   Tack för pratstunden idag. Det gjorde så mycket ska du veta ❤

 5. 17 augusti, 2018 / 09:13

  Jag älskar dina inlägg och du ska absolut inte känna så! <3 Kramis

 6. 17 augusti, 2018 / 10:37

  Hoppas att du mår bättre idag , fina du! <3
  Här ska du få lite respons: Jag älskar dina inlägg om entreprenörskap. De är så raka och ärliga, du väljer inte bara att visa upp som att ditt yrke är perfekt utan du vill att man ska få en rättvis bild av ditt yrke. Det älskar jag!

  Sv: Jamen, visst äre :3

  • dixiwonderland
   Författare
   17 augusti, 2018 / 16:42

   Roligt att du tycker om dom. Ska absolut försöka skriva fler såna 🙂

 7. 17 augusti, 2018 / 11:56

  Jag tycker om din blogg för att DU är just DU. Inte för VAD du skriver om utan just för att du är toppen och genuin! Du är rolig, rak och ärlig. Vet inte en enda i bland bloggarna som är så. Nu låter jag hård men det är så jag känner. Du har, under alla år jag följt dig, alltid varit dig själv. Fortsätt blogga om precis vad du känner för. Jag läser alla inlägg och det kommer jag fortsätta göra. Ska bli bättre på att kommentera via mobilen med. Du är bäst. For real. Stor kram!

  • dixiwonderland
   Författare
   17 augusti, 2018 / 16:42

   Varför bor vi så långt ifrån varandra? 🙁 Detta har jag aldrig berättat tidigare men jag önskar att vi bodde närmare varandra så vi kunde umgås ❤ Har alltid tyckt om dig och tror verkligen att vi skulle klicka så bra med varandra. Tack för att du hängt med i så många år och för dina otroligt fina ord till mig. Det värmer verkligen ❤❤

   • 17 augusti, 2018 / 20:29

    Ja du det där har jag tänkt massor utav gånger, for sure! Tack snälla för det du skriver. SÅ kul att vi känner detsamma! <3 Har bara en känsla av att vi skulle ha superroligt ihop 😀 Är du någon gång i Linköping så måste vi ses. <3 Stor kram

    • dixiwonderland
     Författare
     19 augusti, 2018 / 13:56

     Har ju faktiskt en kompis som flyttat dit så om vi åker och hälsar på honom så lovar jag att höra av mig 😀

 8. 17 augusti, 2018 / 13:44

  Jag blir alltid glad av att kika in på din blogg, tycker du inspirerar så mycket och verkar vara en jättegullig tjej! Älskar dina inlägg där du tipsar men också där du skriver om skönhet <3 Kram och hoppas det känns bättre idag!

  • dixiwonderland
   Författare
   17 augusti, 2018 / 16:37

   Tusen tack för dina fina ord ❤ Ska absolut försöka bli bättre på att skriva om skönhet 🙂

 9. 17 augusti, 2018 / 14:15

  Älskar alla dina inlägg!! Du har sådan bra blandning mellan vardag, modetips och outfitbilder 😀

 10. Therese
  17 augusti, 2018 / 16:00

  Älskar din blogg och tycker du är så himla härlig. Gillar inlägg om shoppingtips, outfit-inspo, mat/recept, sånt som händer i vardagen, personliga inlägg, älskar när folk visar upp sina väsk/smyckes/skosamlingar, favoriter i garderoben, wishlists, inlägg om smink/hudvård/hår.

  • dixiwonderland
   Författare
   17 augusti, 2018 / 16:36

   Först måste jag verkligen tacka för dina otroligt fina ord ❤ Blir verkligen SÅ GLAD av att läsa det du skriver! Ska verkligen ta till mig av dina tips. Har tagit bort så mycket från bloggen som ni verkar gillar så ska absolut börja blogga om mat och nya inköp igen 🙂 Kram på dig

 11. Anonym , acceptera
  17 augusti, 2018 / 20:03

  Blir inte fler kommentarer av att inte godkänna nån med kritik ..

  • dixiwonderland
   Författare
   17 augusti, 2018 / 20:13

   Jag har godkänner alla kommentarer på morgonen. Om din kommentar inte var med i de som blev godkända så har den förmodligen hamnat i skräppost. Det händer ibland om mitt filter anser att kommentaren är spam.

 12. 17 augusti, 2018 / 20:36

  stor kram, jag älskar alla dina inlägg och dina fina bilder 😀

 13. 18 augusti, 2018 / 11:58

  Jag har varit/är precis likadan, kan inte heller publicera nästa inlägg innan det senaste fått ett visst antal kommentarer.. Nånting jag också måste försöka arbeta bort! Men måste säga att din blogg är verkligen kvalité före kvantitet, alltid bra genomtänkta inlägg, med kvalitéts bilder, hög standard på alla inlägg. Inte ofta man ser bloggar som verkligen är bra. Dom flesta man går in på har mobilbilder, tråkiga meningslösa texter. Men man märker verkligen hur mycket tid du lägger ner på ditt jobb!

  • dixiwonderland
   Författare
   19 augusti, 2018 / 13:53

   Tusen tack för dina otroligt fina ord! Jag blir så glad av att de delarna som jag vill ska synas också gör det. Det är ju alltid svårt att själv försöka analysera på de sättet då man vet vad man letar efter. Hoppas att du också lyckas ta dig ifrån de där jobbiga tankarna angående kommentarerna :/

 14. 18 augusti, 2018 / 21:01

  Känner igen mig så i det du skriver. Jag är ofta inne på mobilen tyvärr, då jag knappt har tid att sitta vid datorn utom för att redigera mina bilder & lägga upp ett inlägg. Vet själv att jag slarvar med att kommentera då, tyvärr, men jag ska absolut bättra mig! Jag älskar att läsa dina tankar om ditt yrke & entreprenörskap. Gillar även att se inläggen från restauranger osv du besökt (mvh älskar mat & samlar alltid på mig tips andra lagt upp), hehe. Kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   19 augusti, 2018 / 13:49

   Härligt att det finns fler än jag som älskar mat xD Tack för dina fina ord :*

 15. 19 augusti, 2018 / 09:21

  Jag har nyligen hittat till din blogg men jag sträckläste mig igenom flera inlägg på en gång! Du verkar vara en himla härlig tjej och jag får bara en sån där feelgoodkänsla när jag kikar in på din blogg och dina inlägg och kommer definitivt fortsätta läsa!

  • dixiwonderland
   Författare
   19 augusti, 2018 / 13:48

   Tack för det otroligt fina orden. Blir verkligen jätte glad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.