3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Dom lyfter mig alltid när livet känns skit

Vill börja detta inlägget med att tacka er som kommenterade i mitt tidigare inlägg. Jag var inte säker på hur ni skulle reagera. Sen är det så himla svårt för mig att veta hur texterna som jag skriver tolkas av er. Man vill inte framstå som otacksam men jag är glad att ni tog det på rätt sätt.

För att försöka tänka på annat idag så mötte jag upp Amanda Panda för lite sushi. Vi har inte setts på flera veckor så det var verkligen på tiden att vi kunde ses. To be honest så tog det emot imorse. Men är det någon som lyfter mig och får mig att må bättre så är det mina vänner. Jag vet av erfarenhet att det är farligt att isolera sig men ibland är det svårt att bryta mönstret.

”Dom lyfter mig alltid när livet känns skit”

Resten av dagen tänkte jag ta och försöka göra upp en plan. Jag har alltid sett min lön på samma sätt som när jag var anställd och fick lön. Men efter denna sommaren så har jag insett att jag måste tänka om. Då sommaren är lågsäsong för mig och jag inte har någon betald semester så behöver jag göra upp en sommarbudget. Jag behöver också börja investera pengar i mitt företag. Pengar som jag kan använda ifall det blir såna här problem som med fakturorna eller om jag vill köpa ett nytt objektiv till min kamera.

”Blicka tillbaka och se vart du började”

Man gömmer väldigt lätt sin egen utveckling. Ibland känns det som att man bara står och trampar men när man väl blickar tillbaka så ser man hur långt man har kommit. Naturligtvis ligger det mycket jobb bakom men jag har alltid trott på mig själv och mina mål som jag har haft. Bara för att det kommer en period där saker inte går som man vill så får man aldrig ge upp. Det är okej att gnälla och vara ledsen men sen får man bita ihop och bara fortsätta kämpa.

24 Kommentarer

 1. 17 augusti, 2018 / 17:04

  Det är verkligen bra att inte ge upp och kloka tankar du har! 😀 Kramis

 2. 17 augusti, 2018 / 21:27

  åh ser göt ut men har aldrig ätit det

 3. 17 augusti, 2018 / 21:45

  Superbra att ha en plan så man slipper gå runt och vara stressad och orolig… Du är grym!

  • dixiwonderland
   Författare
   19 augusti, 2018 / 13:55

   Stressad och orolig kommer jag tyvärr alltid vara när det kommer till ekonomin men lite bättre koll skadar inte 🙂

 4. 17 augusti, 2018 / 22:14

  ja är så där larvig o kikar då ja började blogga va ja skrev om hur bilderna o inlägget va o sådär o fattar det går framåt men kommer ju inte upp i massa besökare men skriver för mej själv oxå

  jap nu får du grilla på din egna tomt o ja blev så himla glad äntligen liksom

 5. 17 augusti, 2018 / 22:15

  Ibland har man sämre perioder hoppas de löser sig med alla fakturor och så! 😊

  • dixiwonderland
   Författare
   19 augusti, 2018 / 13:54

   Det hoppas jag också. Märker väl nu denna veckan om pengarna kommer in eller inte :/

 6. 17 augusti, 2018 / 22:37

  Så mysigt med en kompisdejt och mums med sushi 🙂

 7. 18 augusti, 2018 / 11:44

  Sushin ser verkligen så himla god ut!!! Och ja, så himla sant det du skriver på slutet! STOR kram vännen <3

 8. 18 augusti, 2018 / 12:27

  Så bra och det är härligt att umgås med de där som lyfter en, så viktigt när dagarna är sämre <3 Och jag tror du tänker helt rätt angående ekonomin, jag hejar på dig! :*

  • dixiwonderland
   Författare
   19 augusti, 2018 / 13:51

   Tack fina du för allt stöd! Betyder så himla mycket ska du veta <3

 9. 18 augusti, 2018 / 16:47

  Somdu säger, ibland känns det verkligen som att man bara står och stampar på ett och samma ställe när man egentligen kanske utvecklas. Har känt och sett det med mig själv nu, är i en svacka men kan se tillbaka på de senaste månaderna vad jag faktiskt utvecklats som person! Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   19 augusti, 2018 / 13:51

   Vi alla hamnar i dessa svackorna. Så länge dom inte varar allt för länge så är dom bra då man kan reflektera en hel del. Hoppas att du snart kommer ur din svacka :*

 10. 18 augusti, 2018 / 23:11

  Du är så målinriktad det gillar jag. Samt som du säger, man ska nog stanna upp ibland och se hur långt man kommit

  • dixiwonderland
   Författare
   19 augusti, 2018 / 13:49

   Har man företag så måste man vara målinriktad men det gäller även i andra delar av livet också 🙂

 11. 19 augusti, 2018 / 19:15

  Du har så rätt där att om det kommer en period då saker o ting inte går som man vill så ska man inte ge upp!
  Förresten så såg sushin riktigt god ut!

 12. 19 augusti, 2018 / 19:20

  vad gott och mysigt det såg ut. Men de måste vara jobbigt de där med ingen fast lön..

  • dixiwonderland
   Författare
   20 augusti, 2018 / 10:57

   Ja det suger att inte ha fast lön 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.