3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Finns det något roligare än att shoppa tröjor

 


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Rosa / Vit / Svart / Rosa

Man märker att höstmodet är det mest populära för herregud va nyheter det trillar in. Och den enda som klagar är min plånbok. Det som gör mig lite rädd är att vi inte ens har fått höst än så hur ska detta sluta för mig? haha. Jag vill ha allt i detta inlägget. Så många perfekta vardagströjor i de bästa färgerna man kan tänka sig.

”Finns det något roligare än att shoppa tröjor? I don´t think so!”

Jag älskar att köpa tröjor. Eftersom jag alltid går runt i mina svarta leggings 24/7 under vintern så är det tröjorna som blir det viktigaste i mina outfits. Dom drar mest fokus om man säger så. Sen har jag aldrig varit en person som tycker om byxor. På sommaren går jag helst runt i en stor t-shirt och på vintern går jag helst runt i en stor tröja.

Gul / Blå / Grå / Beige

Jag har tidigare skrivit att en av de stora trenderna i höst kommer vara stickade tröjor med hål i och det står jag fast vid.
Även gult är en trend som fortsätter in i höstmodet och jag älskar det.

Blå / Gul / Lila / Grå

Risken med färg är att man tröttnar betydligt fortare än med mer neutrala färger. Jag kan också uppleva att det är svårare att veta hur man ska styla en outfit. Sen är det naturligtvis inget måste att ha färg men det blir lite roligare under vinterhalvåret när allt är så fruktansvärt grått och mörkt.

”Gillar man mer neutrala färger så kan det vara kul att köpa plagg med detaljer”

Beige / Vit / Vit / Grön 

Jag tror vi alla har en viss modell på tröjor som vi tycker om. Förra året började jag köpa en hel del polo tröjor vilket jag tidigare inte gillade så mycket. Tidigare hade jag väldigt mycket off the shoulder. Så även om man gillar en viss färg så finns alltid möjligheten att köpa den färgen i olika modeller och på så sätt bygga upp en större garderob med fler alternativ.

Svart / Brun / Rosa / Svart / Rosa

Såna här tröjor kan vara en av de bästa investeringarna som man gör. Då dom är tunna så kan man välja att ha ett linne under eller en cardigan över. Jag lärde mig min läxa förra året. Man klär sig varmt för att det är kallt ute men tråkigt nog är alla caféer skit varma av någon konstig anledning. Jag föredrar hellre att det är svalare och att de erbjuder en filt till kunderna för det är trots allt vinter. Men då är tunna tröjor ett bra alternativ. Har ni någon favorit av alla dessa tröjorna?

16 Kommentarer

 1. 16 augusti, 2018 / 12:44

  Jag älskar också tröjor! 😀 Kramis

 2. 16 augusti, 2018 / 14:14

  Så himla fina plagg! 😀

 3. 16 augusti, 2018 / 16:52

  Tröjorna tycker jag gör allt, och verkligen det roligaste att spana in och handla! 😀

 4. 16 augusti, 2018 / 20:21

  Alltså wow, så snygga tröjor! Jag älskar verkligen höstmode, älskar att klä mig i lager på lager och med stora, tjocka tröjor. Syns att jag måste hålla i pengarna nu, annars hade jag shoppat en massa höstkläder.

  • dixiwonderland
   Författare
   17 augusti, 2018 / 08:47

   Ja när det kommer till höstkläder finns det inget stopp xD

 5. 16 augusti, 2018 / 21:48

  Så mycket fint! Ska försöka ha lite mer färger i höst/vinter, blir mest svart och grått! 🙂

 6. 17 augusti, 2018 / 12:55

  Så fina plagg! Det är något speciellt med höstplagg faktiskt.. undrar hur det kommer sig :’)

 7. 17 augusti, 2018 / 13:30

  Men guuu vad fina! Tro det eller ej, men jag ser verkligen fram emot höstmodet =) Kram fina <3

  • dixiwonderland
   Författare
   17 augusti, 2018 / 16:37

   Hoppas verkligen att temperaturen droppar snart 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.