12   24
1   19
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Tanken igår var att det skulle komma upp tre inlägg

Tanken igår var att det skulle komma upp tre inlägg, men ibland blir det inte som man har tänkt sig. Just nu har jag brist på bildmaterial och om vädret stämmer ska det regna varje dag i en veckas tid. Jag har inget emot regnet men när man behöver fotografera outfits då ställer det till med problem. Har börjat leta en massa efter olika vinterjackor. Jag har endast två stycken men jag fotograferar bara i den ena så jag skulle behöva mer variation. Jag har hittat denna jackan som jag gillar riktigt mycket. Önskar dock att de bruna hade en och samma färg. Samt att den var mer åt mocka hållet och inte skinn. Hade en liten omröstning på instastories och majoriteten av er tycker att den är skit ful…

Men jag tänkte att jag beställer hem den och ser hur den ser ut i verkligheten. Jag behöver verkligen köpa en stor och varm jacka att ha i vinter. Förra året snodde jag min sambos vinterjackor för att jag frös så himla mycket på kvällarna när jag tog ut Bonzo. Och på tal om hundar så har jag åter igen alla tre hundarna idag. Ni får hänga med på instastories för att träffa dom alla. Egentligen är det min lediga dag ifrån träningen men eftersom att det ska regna senare i veckan så kör jag ett pass idag också.

Senare idag så har jag även tvättid vilket jag alltid har på Tisdagar. Kommer ha så ont i kroppen när denna dagen är slut. Sen ikväll ska vi även fotografera en outfit. Jag måste gå igenom mina kläder och se vad jag ska ha på mig. Imorgon kommer bestie hit och då ska vi också fotografera material. Fullt upp idag men jag älskar dagar där jag har mycket som ska göras.

10 Kommentarer

 1. 21 augusti, 2018 / 11:09

  Vinterjackor…brrrrr, snart behövs de. Kul med tips!

 2. 21 augusti, 2018 / 14:13

  Vad tråkigt att det ska regna här framöver och hoppas att det ändrar sig! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   22 augusti, 2018 / 09:35

   Idag är det riktigt svårt att tyda vädret. Ska regna, sen vara uppehåll för att sedan börja igen :/

 3. 21 augusti, 2018 / 15:44

  Åh, så tråkigt att det ska regna så mycket, förstår att det blir svårt att fota då! Du är verkligen sååå fin utan smink! 😀

 4. 21 augusti, 2018 / 19:55

  jag tror att du skulle passa i jackan 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   22 augusti, 2018 / 09:33

   Tack söta du 😀 Har beställt den nu så vi får se hur den ser ut i verkligheten 😀

 5. 21 augusti, 2018 / 22:45

  Tycker absolut du ska beställa den jackan. Jag beställde en förra året en stor varm vinterjacka, så skönt. Mys att ha tre vovvar, avis

  • dixiwonderland
   Författare
   22 augusti, 2018 / 09:31

   Jag beställde den faktiskt igår så får vi se hur den är i verkligheten 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.