3   22
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Det finns ingen bättre känsla

Jag har verkligen längtat efter att komma igång med träningen igen. För ca 4 år sedan så tränade jag i stort sett varje dag. Tråkigt nog så gjorde jag det av fel anledning. När man går en mil om dagen och inte är nöjd med resultatet som man får då är det inte hälsosamt. När jag var yngre så var ridning och dans det bästa jag visste. Drömmen att ha en egen häst finns fortfarande kvar men nu älskar jag löpning.

”Det finns ingen bättre känsla än när man orkar springa längre än vad man gjorde veckan innan”

Mitt mål är att jag ska orka springa hela den rundan som jag kör nu. Med tanke på hur många extra kilon som jag bär på så är jag väldigt imponerad av mig själv. Det är tungt att motionera med så många extra kilon men jag har kört på hår nu i flera dagar. Idag hade jag alla hundarna vilket resulterade i en promenad på 2 timmar. När jag och Ronja var på väg till Melker så började jag känna av en smärta i smalbenen. Bestämde mig för att ta bussen hem då jag har tvättid idag så det blir mycket spring i trapporna här hemma.

”Man kan tro att Ronja ska vara trött efter den långa promenaden men så är det inte”

Jag är helt slut i kroppen efter den långa promenaden. Skulle inte ha några problem med att sova i någon timma. Blir ni piggare av att träna? Jag blir helt utmattad men känner mig alltid piggare dagen efter tills jag kör nästa träningspass haha. Nu har jag varit nere och hängt upp all tvätt så jag tänkte ta och både dammsuga och diska. När jag är klar med det så måste jag börja göra mig i ordning för fotograferingen.

10 Kommentarer

 1. 21 augusti, 2018 / 17:18

  Brukar känna mig piggare faktiskt, sedan blir sömnen såå mycket bättre efter att jag hållit igång! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   22 augusti, 2018 / 09:34

   Fattar inte hur du kan bli piggare 😛 Kanske beror på vilken typ av träning man kör? 🙂 Håller dock med om att man sover mycket bättre när man varit igång!

 2. 21 augusti, 2018 / 21:16

  Åh jag har också varit där i de osunda tankarna men glad att jag också fokuserar på det viktiga nu 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   22 augusti, 2018 / 09:32

   Det är precis så som det ska vara 🙂 Skönt att du tog dig ur det :*

 3. 21 augusti, 2018 / 21:16

  det var visst gamla bloggadressen som var iskriven, här är rätt 😉

 4. 21 augusti, 2018 / 22:44

  Just för stunden efter några timmar eller en halvdag kanske man känner sig seg, men som du skriver man känner sig alltid peppad efteråt. Härligt det fixar du snart, =D

  Hihi så allert lite vovve,

  • dixiwonderland
   Författare
   22 augusti, 2018 / 09:32

   Jag är seg resten av dagen efter att jag har tränat. Tar verkligen ut all min kraft under träningen men härligt är det 😀

 5. 22 augusti, 2018 / 08:50

  Så himla söt! 🙂
  Jag blir också alltid trött efter träningspass och känner inte alls som så många påstår att man får såååå mycket energi..

  • dixiwonderland
   Författare
   22 augusti, 2018 / 09:31

   Jag undrar om de personerna verkligen tar i under ett träningspass? Jag kör tills jag nästan stupar och är alltid noga med att äta inom 30 minuter men jag får aldrig tillbaka den energin som jag har gjort av med. Tänker att om man nu får mer energi av att träna kör man verkligen 100%? Vi är naturligtvis alla olika men för mig låter det konstigt 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.