2   17
2   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

Nytt från Aimn

Innehåller reklamlänkar från Aimn.se

Nu när jag mer eller mindre bor på gymmet så behövde jag köpa mer träningskläder. Som ni kunde se på min story så beställde jag äntligen hem denna sport-bhn som jag har velat ha sen den kom in. Den första jag köpte var för stor så jag fick skicka efter en ny beställning som jag fick hem igår. Jag köpte bh:n i båda färgerna. Hoppas att de kommer ta in den i fler färger för jag älskar den. Jag beställde även hem denna t-shirten då jag knappt har några träningströjor. Nu när det är så varmt tränar jag mest i linnen men skönt att kunna variera.

Nytt från Aimn

Idag blir min femte dag på gymmet i rad. Ben, mage och rumpa står på schemat. Tidigare så hatade jag att träna magen men nu tycker jag att det börjar bli riktigt roligt. Tänk att jag hatade styrketräning förr och nu älskar jag det. Vi hade vikter hemma under många år men det blev helt annorlunda när jag började gymma. Och vill man bränna fett så är det styrketräning som gäller då muskler bränner fett.

Nytt från Aimn

Igår var jag även ute i några butiker här i stan och annonserade om mitt företag som hundrastare. Jag börjar bli uttråkad av att bara sitta hemma hela dagarna. Jag är van vid att gå över 20.000 steg per dag och nu går jag i snitt ca 8000 steg vilket är en dramatisk minskning. Det är nästan så att jag funderar på att lägga in två träningspass per dag bara för att få in stegen. Men förhoppningsvis så kommer folk höra av sig. Hoppas att ni har en fin Fredag.

6 Kommentarer

 1. Mica
  17 maj, 2024 / 12:38

  Hur kommer det sig att du inte söker ett annat jobb efter att det inte funkade med ditt förra? för en säker inkomst liksom. Bara en fråga. 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   17 maj, 2024 / 15:09

   Vem har sagt att jag inte söker annat jobb? 😅 Jag kollar allt på vad som finns där ute men jag är inte arbetslös och eftersom mitt mående inte är det bästa just nu så vill jag hellre fokusera på de företagen som jag har. Skulle det dyka upp ett jobb som jag känner skulle passa mig så kommer jag naturligtvis att söka men just nu så trivs jag med det jag gör 😊

 2. 18 maj, 2024 / 00:08

  Ohh toppen med bra träningskläder. Skönt att komma igång med träningen också. Härligt då man känner energin.

 3. 18 maj, 2024 / 19:01

  Har velat prova något därifrån 😍 hoppas du får någon till hund att rasta 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   20 maj, 2024 / 08:50

   Köp säger jag bara. Är så nöjd med alla mina plagg 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.