4   23
6   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

En lugn Lördag utan träning

Vilket fantastiskt väder vi har. Det går inte att förneka att vi ser klimatförändringar även här i Sverige. Men så mycket snö som vi hade förra året får det gärna vara varje år. Och så varmt och soligt som det har varit nu under Maj det klagar jag inte på. Idag är en bra dag och de dagarna uppskattar jag så otroligt mycket. Mitt mående är mycket bättre nu. Sakta men säkert så går det åt rätt håll. Jag vet dock att jag lika fort kan falla tillbaka och därför njuter jag lite extra när jag vaknar upp till en bra dag.

En lugn Lördag utan träning

En lugn Lördag utan träning

Idag har jag tvättat, vattnat växterna och försökt jobba undan saker inför nästa vecka. Orken har inte riktigt funnits där idag. Jag har tränat fem dar i rad och det känns i kroppen. Igår gick jag och la mig klockan 22:00 för jag hade sån fruktansvärd träningsvärk som sitter i även idag. Helst hade jag velat träna idag men det är så viktigt att lyssna på kroppen. Vila/återhämtning är en stor del av träningen om man vill kunna se resultat. Och ärligt talat så vet jag inte ens om jag hade klarat av att träna med tanke på hur ont jag har idag.

En lugn Lördag utan träning

Imorgon ska vi ut till Öresjö. Bonden har kommit förbi med ett lass koskit så imorgon ska jag fylla på pallkragarna och plantera alla grönsaker. Blir spännande att se om löken som jag planterade ut fortfarande lever. Känns tveksamt om jag ska vara ärlig. Det har varit så himla varmt nu i flera dagar och ingen har varit där och vattnat. Men vi får se imorgon. Hoppas att ni har en fin helg.

2 Kommentarer

 1. 18 maj, 2024 / 21:21

  För mig är det tvörtom idag istället med en dag med ångest och mycket tårar. Det är som du säger man får uppskatta de dagar som känns ok, sedan vet man att det kan gå upp och ner. Det är ju på ett sätt framsteg när man kan se skillnader. Så vackert foto. Samt vi har också fejat lite här hemma idag och även njutit av vädret.

  • dixiwonderland
   Författare
   20 maj, 2024 / 08:51

   Åh 🙁 Tråkigt att du inte mådde bra denna dagen. Hoppas att du har stöd från nära och kära <3 Så viktigt att ha någon som kan lyfta en de dagarna när man bara faller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.