1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Ny vecka och den börjar lika kaos som jag känner mig

Ny vecka och den börjar lika kaos som jag känner mig. Visar sig att jag har ett helt annat schema när det kommer till Ronja än vad jag hade skrivit in i min kalender. Blev väldigt förvirrat men ska få rätt schema av min mamma senare idag. Min enda plan för idag är att ta ut Ronja på en långpromenad och hoppas att vi inte blåser bort. Åt en riktig pang frukost alldeles nyss. I vanliga fall så brukar jag antingen bara äta vattenmelon (för att jag är så löjligt beroende) eller så äter jag lite kvarg med musli. Kan säga att jag blev sjukt mätt.

Idag har jag inga större planer. Försöker alltid ha väldigt lite inplanerat på Måndagar då jag vill ha en lugn start på veckan. Har redan hunnit redigera lite bilder, besvara mailen i inkorgen så det blir nog en lugn dag tillsammans med hundarna. Har vi tur så kommer vi få bra väder på Midsommar. Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig eller hur min krans ska se ut. Har inte heller bestämt vart vi ska fotografera bilderna men det löser sig förhoppningsvis. Ska jag vara helt ärlig så hade jag inte blivit super ledsen om det regnade dagen vi ska fotografera. Jag har länge velat fotografera i regnet och det hade inte kunnat bli mer Midsommar än regn.

Vad har ni för planer inför Midsommar? Vi ska äta middag hos min sambos mormor som alltid men sen vet jag inte om vi ska ut med vänner eller bara vara hemma. Jag känner inte för att festa så mig spelar det ingen större roll vad vi ska hitta på. Jag ser mest fram emot all god mat!

14 Kommentarer

 1. 18 juni, 2018 / 11:59

  Vad tråkigt att din vecka startades med kaos och hoppas att det vänder till det bättre! Kramis

 2. 18 juni, 2018 / 12:56

  Vilken kanonfrulle, nomnom! Mysiga planer du har för midsommar 😀

 3. 18 juni, 2018 / 13:23

  gott med vattenmelon!

  Jag ska spendera min midsommar med min släkt – brukar göra det varje år. Vi brukar grilla och mest bara umgås!

 4. 18 juni, 2018 / 14:01

  Det blir middag med vänner för min del, fast vart vi ska vara och vad vi ska äta är inte riktigt bestämt än 🙂

 5. 19 juni, 2018 / 13:24

  Gott! Jag ska spendera midsommar med familjen hemma hos mormor. Ser också fram emot all go mat 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.