1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Idag släppte Linn Ahlborg sin tredje kollektion


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Rosa / Röd / Svart

Idag släppte Linn Ahlborg sin tredje kollektion för Nakd och som hon sa i sin senaste vlogg så är detta hennes bästa. Jag gillar så många av plaggen, speciellt denna playsuiten. Så himla gullig och som ni kan se så kommer den i tre olika färger. Kollektionen är limited edition så när ett plagg sålt slut så kommer det inte att fyllas på om det inte skulle råka komma in en retur.

Röd / Rosa / Vit

Perfekta festklänningarna som funkar till så många olika tillfällen. Alla plaggen finns i storlekarna 32-42 men jag såg att flera av dom är redan slutsålda så om ni hittar en favorit så avvakta inte för chansen är att den hinner sälja slut. Volangklänningarna har väldigt söta detaljer även i ryggen och den vita klänningen känns som en perfekt Midsommarklänning om man inte har hittat någon än.

Vit / Röd / Vit / Röd

Dessa klänningarna skulle jag tro är de som kommer sälja slut först. Just modellen på dessa två är så himla populär just nu och var även en stark design förra året också. Har sett att vissa av dom redan är slut i flera storlekar. Alla dessa fyra klänningarna kan lika väl vara perfekta för Midsommar som för Julafton. Jag älskar klänningar som man kan använda flera gånger om.

Vit / Svart / Röd

Behöver jag ens säga att jag älskar denna klänningen? Detaljer i all oändlighet. Tycker den är fin men samtidigt cool och den perfekta festklänningen om ni frågar mig. Jag gillar att spetsen inte är blommig för en gångs skull utan att den skiljer sig från det klassiska. Har ni någon favorit från kollektionen?

12 Kommentarer

  1. 18 juni, 2018 / 10:10

    Så mycket snyggt!!!

  2. 18 juni, 2018 / 10:14

    Så snygga!! Älskar de på de två sista bilderna!!!!

  3. 19 juni, 2018 / 13:25

    Dom tre sista var helt i min smak 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.