1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

När jag såg denna kjolen på Molly


Detta inlägget innehåller annonslänkar

När jag såg denna kjolen på Molly så var jag tvungen att ha den. Blev dock så osäker när jag såg att största storleken var large. I tröjor har jag m-xl beroende på hur jag vill att den ska sitta men har insett att när det kommer till kjolar och byxor så är det nästan omöjligt för mig. Jag har xl på mina leggings från Gina Tricot men jag kan inte ha ett enda par av deras jeans för jag får inte knäppt dom. Så ni förstår säkert varför jag var tveksam till denna kjolen men galet nog så satt den perfekt. Jag hade till och med kunnat gå ner en storlek men jag orkar inte byta.

Detta gjorde att jag tittade vad mer Bikbok hade att erbjuda och det känns som en helt ny värld öppnade sig för mig. Dom har så mycket fint. Anledningen till varför jag aldrig handlat där tidigare var för att jag inte trodde att något skulle passa mig. Detta är också ett stort problem i modeindustrin, att alla företag har olika mått på sina storlekar. För oss som konsumenter så hade det varit mycket enklare om alla företagen gick efter samma mått. Då hade man vetat vilken storlek man skulle ha men ofta när jag beställer så får jag beställa samma plagg i flera olika storlekar för att veta vilken jag ska ha. Men det känns väldigt roligt att jag kan ha kläderna hos Bikbok. Kommer absolut att beställa mer ifrån dom. Ni hittar deras nyheter här och jag blir så sugen på att beställa hem en massa kjolar.

14 Kommentarer

 1. 18 juni, 2018 / 16:36

  Men ååh vilket härligt mönster, så somrigt!<3

 2. 18 juni, 2018 / 18:37

  Åh såååå fin!!!

 3. 18 juni, 2018 / 18:40

  Ohh så fiiiin

 4. 18 juni, 2018 / 18:58

  sv. jamen de tkr jag verkligen 😀

  fint mönster 😀

 5. 18 juni, 2018 / 21:00

  Ser jättehärlig ut 🙂

 6. 19 juni, 2018 / 09:07

  Nej men åååh, så fin 😀

 7. 19 juni, 2018 / 09:43

  Jättefin och perfekt nu till sommaren. Alltså jag köper sällan kläder här hemma längre utan passar på att köpa när jag är i London istället. Allt är så mycket lättare där storleksvis än här hemma. Känns som om man måste prova allt hela tiden för att storlekarna är så olika i olika affärer och beroende på vem som gjort kläderna.

  • dixiwonderland
   Författare
   19 juni, 2018 / 09:56

   Jag kan dock inte hålla med dig. Jag beställer ofta från Asos och där skiljer storlekarna väldigt mycket beroende på vilket märke jag handlar ifrån 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.