1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

När man vaknar upp från konstiga drömmar

När man vaknar upp från konstiga drömmar och undrar hur ens hjärna ens lyckas få ihop såna konstiga filmatiseringar… Trots dålig sömn på grund av konstiga drömmar så var det bara att börja jobba direkt. Fick ett mail om att en faktura hade blivit fel. Det är det sista man vill höra som egenanställd men jag jobbar med bästa faktureringsföretaget, CoolCompany som snabbt kunde hjälpa mig. Det var bara att skriva en ny faktura och denna gången skicka den till Nederländerna. Första gången som jag fakturerade utomlands. Man lär sig såna här saker allt eftersom men naturligtvis är det läskigt då det handlar om pengar och man vill göra rätt för sig.

Igår var jag som jag skrev med Anne-Marie och vi gick till Strandgatan för att äta lunch. Medan alla andra satt ute så valde vi att sitta inne. Är ni sugna på lite eye candy så rekommenderar jag er att sitta inne haha. Men det var svalast där. Nu är det så varmt att jag smälter bort så fort jag går ut. Om tre timmar ska jag möta upp Amanda för lite sushi. Blir intressant att se ifall hon lyckas äta utan att söla soja precis överallt. Hon fyller år snart så ska kanske köpa en haklapp till henne haha.

Senare ikväll ska vi äta middag hos min sambos familj. Det blir 4th of July tema. Jag brukar aldrig ha så här mycket planerat på en och samma vecka. Kan säga att den enda dagen som inte är bokad är Söndag. Annars är det verkligen full rulle varje dag. Men för mig är det en fördel eftersom att jag får så himla mycket bloggmaterial. Även fast man märker att många har semester och inte läser bloggen lika aktivt längre så vill jag ha en bra uppdatering för er som är världens bästa och läser varje dag.

22 Kommentarer

 1. 4 juli, 2018 / 10:55

  gud vad gott! jag brukar också få konstiga drömmar, det brukar bli att min kropp är vaken men mitt psyke är i en dröm så jag kan drömma saker med öppna ögon och de är alltid mardrömmar som slutar med att jag skriker allt jag kan :/ inte så uppskattat av varken mig eller min familj som vaknar i skräck när de händer ! kram 🙂

 2. 4 juli, 2018 / 11:27

  Den där maten såg inte helt fel ut! 🙂

 3. 4 juli, 2018 / 12:28

  Vad skönt att det löste sig med fakturan och jag har ofta konstiga drömmar 😀 Kramis

 4. 4 juli, 2018 / 16:13

  Ja usch, ibland är det riktigt skönt att vakna upp 🙂 så gott det ser ut!

 5. 4 juli, 2018 / 17:48

  Man kan verkligen drömma hur mycket konstigt som helst! Kram

 6. 4 juli, 2018 / 18:14

  Roligt att du får mycket bloggmaterial med allt skoj denna vecka, och skönt att det löste sig med fakturan! ^^

 7. 4 juli, 2018 / 21:22

  Wow vad gott det där såg ut 😀

 8. 4 juli, 2018 / 22:34

  men åh va gott allt såg ut mumms

  ja du igår natt va ja en sån gud det va som om alla skulle dränkas som förr i tidens häxor. flöt de va d häxor o skulle dränkas ändå gud alltså o det va helt plötsligt barn där oxå som de skulle ta o ja skrek nog för ja vaknade nog då usch mardröm

  • dixiwonderland
   Författare
   5 juli, 2018 / 09:58

   Jag förstår faktiskt inte riktigt din kommentar? Menar du att du hade en mardröm?

 9. 4 juli, 2018 / 22:59

  Så mycket gott!!! Skönt att sitta inne, känns inte så härligt att svettas ihjäl på restaurang haha!

 10. 5 juli, 2018 / 08:56

  Ser mumsigt ut. Drömmar kan vara spännande, jag brukar försöka komma ihåg så mycket som möjligt, kan vara bra skrivmaterial!

  • dixiwonderland
   Författare
   5 juli, 2018 / 09:56

   Jag minns drömmar som jag hade när jag var fem 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.