2   11
4   19
0   13
1   45
6   27
0   20
5   22
11   36

Idag var en sån dag där vi hade väldigt djupa samtal


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Sandaler/River Island – Klänning/Free People – Väska/Dune London

Vilken underbar dag det har varit idag. Anne-Marie kom förbi vid två och idag var en sån dag där vi hade väldigt djupa samtal. Vi båda har tyvärr upplevt väldigt mycket sorg i våra liv och ibland har man såna dagar där man pratar mycket om döden. Jag tror dock att det är väldigt bra att ventilera känslorna. Även om det är flera år sedan som personerna ifråga gått bort så behöver man lätta hjärtat ibland. Jag brukar kalla henne för min twin då vi alltid städar på samma dagar, ofta har på oss väldigt liknande outfits men vi verkar också alltid vara på samma nivå i livet. Har jag mycket att göra så har hon också det. Vi har båda två många kalas att gå på nu under sommaren osv. Detta gör att vi alltid behöver ventilera för varandra och idag var bara en så himla fin dag för att prata om jobbiga saker utan att man blev ledsen.

När vi var på väg till bussen så såg jag av en slump att Rikard vinkade åt mig. Blev så himla glad! Vi jobbade tillsammans för flera år sedan och han är en av de finaste personerna som jag har träffat. Det visade sig att han är ägare av Alara Games som ligger mitt i stan. Är ni intresserad av brädspel eller är lite nördiga av er så tycker jag absolut att ni ska besöka butiken. Nu ska jag gå igenom min mail och arbeta. Denna veckan är det väldigt mycket jobb men jag älskar det. Är så glad och tacksam över att jag har de bästa jobbet i världen även fast det kan vara väldigt krävande. Det finns alltid för och nackdelar i alla arbeten men med tanke på de jobben som jag haft tidigare så är detta absolut det bästa.

20 Kommentarer

 1. 3 juli, 2018 / 19:00

  Så fint att ha en sån vän 🙂

 2. 3 juli, 2018 / 20:38

  Skönt att ha någon att prata så djupt med 🙂

 3. 3 juli, 2018 / 21:55

  Du är sås fin! Hoppas jobbet går bra för dig i veckan <3

 4. 3 juli, 2018 / 23:01

  Fin du är i din klänning och skönt att kunna prata djupa samtal utan att bli ledsen, det är viktigt det med

 5. 3 juli, 2018 / 23:22

  Så fin klänning! 🙂 😍

 6. 3 juli, 2018 / 23:38

  Vad fantastiskt med en sådan vän 🙂 Så himla härlig klänning 😀

 7. 4 juli, 2018 / 00:53

  men va fin du är jätte härlig klänning

  jo men det tycker ja oxå vitktigt o prata om det o viktigt ventilera oxå

 8. 4 juli, 2018 / 08:01

  Så fint att ha en så nära vän <3 Någon att prata med om allt. Viktigt att ha en sådan runt sig. Fin du är <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.