3   22
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

När man vaknar sex på morgonen

När man vaknar sex på morgonen, somnar om för att sedan vakna halv nio, för att sedan somna om och vakna halv tio. Jag borde förmodligen känna mig trött men jag känner mig konstigt nog utvilad. Utanför kan jag höra regnet. Bonzo älskar att titta ut när det regnar så för hans skull låter jag alltid balkongdörren vara öppen. Det har en lugnande effekt, ljudet av regn. Dock ska det regna både idag och imorgon så att fotografera Midsommarbilder ute i regnet kanske blir av i alla fall. Jag tror det kan bli riktigt fint. Det enda ”problemet” är hur vi ska göra för att undvika skuggan från paraplyet men jag tror vi löser det.

Idag kommer Anne-Marie hit så vi ska in till stan och äta lunch. Min plan är att vi ska försöka fotografera en outfit så jag hoppas att vi får lite uppehåll under dagen. Jag älskar kombinationen av kjol och en stickad tröja. Det är rätt kallt idag så jag tror det får bli en sån outfit. Såg att sommarvärmen kommer tillbaka nästa vecka och den är efterlängtad! Nu har det varit ett par riktigt kalla juni dagar så jag hoppas vi får behålla värmen hela sommaren ut nu.

12 Kommentarer

 1. 20 juni, 2018 / 14:23

  Det är så mysigt att vakna till regn tycker jag 🙂 Älskar att höra hur det smattrar mot rutan, i alla fall om man inte måste ta sig ut utan bara kan sitta inne och njuta av det 🙂

 2. 20 juni, 2018 / 14:28

  Tycker det också är snyggt med kjol och stickad tröja 😀

 3. 20 juni, 2018 / 15:26

  Vad kul att du ska fota midsommarbilder i regnet och det blir säkert jättefint! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   21 juni, 2018 / 09:11

   Jag hade helst velat slippa göra det i regnet men det står att det ska regna idag 🙁

 4. 20 juni, 2018 / 17:07

  Hoppas verkligen sommarvärmen kommer tillbaka haha nu är det ju typ höst ;D

  • dixiwonderland
   Författare
   21 juni, 2018 / 09:10

   Ja det är riktigt kallt ute men nästa vecka skulle det bli fint eller iaf varmare.

 5. 20 juni, 2018 / 20:07

  så mysigt att vakna till regn 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.