1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Så idag lyckades jag låsa mig ute…


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Så idag lyckades jag låsa mig ute… Vår ytterdörr är en sån som alltid är låst så råkar man stänga dörren utan nycklar så är det försent och det är precis vad som hände idag. Jag kom på det när jag var på väg ner för att möta upp Anne-Marie men som tur var så är min mamma ledig idag. Min sambo är inte hemma förrän efter sex så det hade blivit lite kaos om jag hade varit utelåst i så många timmar. Trots att regnet öste ner så åkte vi in till stan för att äta lunch på vårt favorit ställe. När vi sedan tog bussen hem åkte vi lite längre så vi skulle slippa gå i regnet hela vägen hem till mamma. Men när vi väl kom hem till mig var vi båda rätt blöta trots att vårt paraply är stort som en parasoll haha.

Som jag berättade i ett tidigare inlägg så beställde jag en ny plånbok nu på rean och idag kom den. Det kallar jag snabbt leverans. Plånboken är från By Malene Birger och kommer i flera olika färger. Jag är super nöjd och försöker få min bestie att köpa denna necessären som också är från By Malene Birger. Vi båda har haft ögonen på den så himla länge och nu när den är på rea så är det perfekta tillfället att köpa den. Jag köper alltid mina väskor med rabattkoder eller när dom är på rea. Man kan spara en hel del pengar på det så det är något jag verkligen rekommenderar. Men man måste vara snabb för det säljer slut fort.

20 Kommentarer

 1. 20 juni, 2018 / 18:36

  sv: jamen verkligen, men blev faktiskt väldigt besviken på säsong två om man jämför mot säsong ett lixom :/

  snygga 😀

 2. 20 juni, 2018 / 19:17

  Så snygg väska och plånbok 😀 Drygt att bli utelåst, men tur din mamma var ledig ju 😀

 3. 20 juni, 2018 / 19:20

  Ånej, så jobbigt när man inser att ”shiiit nycklarna är på andra sidan”. Vi har också sån dörr som låses på en gång och vi viftar alltid med nycklarna innan vi går ut ;D

  • dixiwonderland
   Författare
   21 juni, 2018 / 09:10

   Haha det var så länge sedan som detta hände men jag var väl för ivrig med att hämta ut min nya plånbok 😉

 4. 20 juni, 2018 / 20:26

  Har också en sådan dörr, livsfarligt haha!!

  • dixiwonderland
   Författare
   21 juni, 2018 / 09:09

   Ja det kan vara lurigt. Jag är ju en sån person som sällan tar med mig plånbok, mobil, id eller nycklar när vi ska någonstans men jag behöver verkligen lära mig 😛

 5. 20 juni, 2018 / 20:46

  Lätt hänt att bli utelåst! Tur att din mamma var hemma. ^^

 6. 20 juni, 2018 / 21:49

  Låter lite som min dag haha startade dagen med att låta larmet gå på jobbet så jag fick prata med vaktbolaget Hahahaha aja nu vet vi alla att den funkar haha

 7. Therese
  20 juni, 2018 / 22:11

  Älskar plånboken, har den fast i en annan färg😄

 8. 20 juni, 2018 / 22:30

  Tur det ordnade sig med att du låste dig ute.

 9. 21 juni, 2018 / 13:22

  aaa det var skönt =) fina saker =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.