12   24
1   19
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Det blev en ordentlig promenad denna morgonen

Det blev en ordentlig promenad denna morgonen. Först mötte jag och Bonzo upp Antonia. Tanken var att hon skulle ta med sig sushi hem till mig men dom hade inte öppnat så vi gick och lämnade Bonzo. Sen gick vi till min mamma och hämtade Ronja för att gå hela vägen in till stan för att beställa sushi och sen gå tillbaka hem till mig. Kan säga att vi var sjukt hungriga när vi väl kom fram men det var mysigt att gå en promenad tillsammans trots att det blåser storm ute.

Tisdagar är som vanligt tvättdag för mig. Kör tre fulla maskiner och sen måste jag diska och dammsuga här hemma. Skulle behöva städa ur min hylla där jag har alla mina skor, solglasögon, smink och väskor men jag orkar inte. Vet inte om det är pollen som gör mig så himla trött. Jag sover ca 9 timmar per natt men när jag vaknar är jag fortfarande väldigt trött vilket är ovanligt för att vara mig för jag är väldigt morgonpigg. Och nu har jag till och med börjat sova middag mitt på dagen. Fattar inte riktigt vad det är som händer. Nu äter inte jag någon medicin för pollen då jag anser att jag har en väldigt lindrig symptom men ni som har pollen upplever ni att ni blir så här extremt mycket tröttare än vanligt? Nu var jag nyss nere och hängt upp tvätten så ska ta och dammsuga samt diska innan mamma kommer och hämtar Ronja.

10 Kommentarer

 1. 19 juni, 2018 / 18:35

  sv: då måste du ju nästan se den ju hehe 😛

  aldrig smakat sushi :O

 2. 19 juni, 2018 / 21:50

  Vad härligt! Och så gott med sushi 😀

 3. 20 juni, 2018 / 06:27

  Jag är också inne i en trött fas 🙁 Inte skoj. Hoppas det vänder <3

  • dixiwonderland
   Författare
   20 juni, 2018 / 12:47

   Hoppas det vänder för dig också 🙂

 4. 20 juni, 2018 / 08:15

  Skönt och få städ och tvätt gjord 🙂 Och sushi är ju sååå gott!!

  • dixiwonderland
   Författare
   20 juni, 2018 / 12:47

   Ja det behövs alltid städas hos oss känns det som xD

 5. 20 juni, 2018 / 11:31

  Gud, vad jag blev sugen på sushi nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.