0   16
3   37
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

När klockan var halv tre på natten så låg jag fortfarande vaken

Jag har inte haft den bästa veckan. Sovit fruktansvärt dåligt varje natt och inatt var inget undantag. Det största problemet med att bo i en så här liten lägenhet för oss är att min sambo är en nattperson och jag en morgonperson. Jag bad honom att lägga sig samtidigt som mig igår natt och då var klockan ett. När jag sen vaknar till och inser att ca 40 minuter har passerat och han fortfarande sitter uppe då var jag inte glad kan jag säga.

”När klockan var halv tre på natten så låg jag fortfarande vaken i sängen för jag var så arg på honom”

Medan han ligger bredvid mig och sover. Sen höll Bonzo på att byta sovplats hela natten. Samt att han har en trendens att smaska i flera minuter viket naturligtvis höll mig vaken. Kan inte påstå att jag var speciellt glad när klockan ringde halv nio och det var dags att gå upp. Jag är kanske den enda personen som har larm även på helgerna men rutiner är så viktigt för mig. Och jag kände att det var dags att försöka vända den negativa energin som jag haft inom mig till något positivt.

”Vi behöver dåliga dagar för att kunna urskilja de bra”

Är det något som får mig att må bra så är det att få vara ute i naturen. Så varför inte göra dagen ännu bättre med att köra ett träningspass i skogen? Kan säga att jag känner mig så löjligt glad just nu, trots smärtan i kroppen. Ibland behövs det så lite för att göra att man mår bättre. Har suttit och kollat på en massa videos relaterade till hälsa och jag måste tipsa er om denna som handlar om att förbereda mat. Vattnas i munnen vill jag lova. Nu känner jag mig redo för en ny vecka med ny energi.

14 Kommentarer

 1. 19 augusti, 2018 / 13:48

  Vilken jobbig natt du hade och hoppas att du sover bättre inatt! Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   19 augusti, 2018 / 13:57

   Haft jobbiga nätter hela veckan men förhoppningsvis blir det bättre nu 🙂

 2. 19 augusti, 2018 / 21:26

  Å så jobbigt med sömnen :/ Hoppas det blir bättre nu! Så fin bild med 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   20 augusti, 2018 / 10:57

   Inatt sov jag bättre men inte tillräckligt :/

 3. 19 augusti, 2018 / 21:29

  Åh det är så jobbigt när man inte får sova ordentligt!!

 4. 19 augusti, 2018 / 23:22

  Ussch för de dåliga nätterna, man blir ju knäckt. Samtidigt är det ju bra att hålla sina rutiner. Gjorde jag idag med,har kl ställd så tösen inte sover för länge, för hon är så svårsövd på kvällarna och med det då somnar för sent. Det är inte bra då vi ska upp och jobba. SÅ fin den stickade tröjan är. Ja du det är inge vidare då de ligger och smaskar på nätterna de 4 benta

  • dixiwonderland
   Författare
   20 augusti, 2018 / 10:57

   Ja man mår verkligen skit när man inte får sova 🙁 Inatt sov jag bättre än vad jag har gjort tidigare men det var inte optimalt :/

 5. 19 augusti, 2018 / 23:28

  Känner igen det där… mitt ex kunde ligga vaken bredvid mig och se på film fram tills morgonen då jag skulle gå upp…. Självklart vaknade en annan 100 gånger under nätterna och nä uscha!! Tur man är singel nu och bara behöver dela säng med sig själv 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   20 augusti, 2018 / 10:56

   Hade aldrig accepterat det. Ofta brukar jag skälla ut honom i sömnen xD

 6. 20 augusti, 2018 / 07:37

  Haha, skönt att läsa om andra som har samma problem! Vi går nästan aldrig och lägger oss samtidigt här och ibland sover jag så orolig när han aldrig kommer. Som om man ligger och väntar och vaknar titt som tätt. Sedan kan man vakna när han väl kommer och då är man plötsligt pigg och kan inte somna om.. 🙂

 7. 20 augusti, 2018 / 10:02

  Jag sätter också klockan på helgerna, annars kan jag inte slappna av på något sätt. Om jag inte har gjort det så kommer jag att kolla vad klockan är hela tiden så att jag inte sover för länge. Då slutar det bara med att jag sover dåligt..

  • dixiwonderland
   Författare
   20 augusti, 2018 / 10:55

   Det låter som en bra plan så du slipper ligga vaken. Jag gör det för att jag måste jobba haha 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.