1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Älskar de vackra höstfärgerna


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Brun / Grön / Brun / Brun

Även om allt blir mörkare under hösten så älskar jag de vackra höstfärgerna. Både ute i naturen men också i alla plaggen som kommer in. Vi lämnar pastellfärgerna och möts av betydligt starkare färger men också jordnära. Något som jag vill ha mer av är de varma tonerna som orange och senapsfärgat. Även brunt tycker jag är en otroligt snygg kombination.

”Älskar de vackra höstfärgerna”

Jag har bloggat i över 13 års tid men jag har aldrig lagt upp en helsvart outfit. Jag trivs inte i en helsvart och tycker personligen att det blir väldigt tråkigt. De personerna som inspirerar mig mest när det kommer till mode ÄLSKAR färg. Och jag vill absolut bli bättre på att kombinera olika färger. I Sverige upplever jag att vi är rädda för färg men det har blivit bättre. Kanske handlar det om att man inte vill ha uppmärksamhet vilket man kan få när alla andra är så neutralt klädda.

Vit / Grön / Svart / Rosa

Jag älskar polotröjor. Tycker det är perfekt ifall man ska spendera mycket tid utomhus men inte orkar ha med halsduk. Sen är det otroligt snyggt. Jag älskar stora polokragar på stickade tröjor. Men tycker det känns väldigt stilrent och elegant på tunnare tröjor också. Som ni kan se så kommer alla dessa fyra polotröjorna i olika material och färger.

Gul / Brun / Rosa / Svart

Denna gula polotröjan har den perfekta färgen för hösten skulle jag våga säga. Jag tycker gult är så himla fint på hösten och det är en färg om är enkel att styla. Man skulle kunna ha den under den svarta tröjan ifall man är frusen av sig eller så kan man ha den rosa cardiganen över. Den bruna tröjan är den perfekta vardagströjan enligt mig. Såna tröjor har jag jämt på mig när jag är ute och går promenader med hundarna.

20 Kommentarer

 1. 20 augusti, 2018 / 11:41

  Åh mycket snyggt! Brunt tycker jag faktiskt är väldigt underskattat, det är så fint 😀

 2. 20 augusti, 2018 / 11:55

  Åh vill ha allt! Älskar stickade, mysiga tröjor 😀

 3. 20 augusti, 2018 / 12:23

  Jag gillar också färg och bär gärna rött. Svårt att få tag i bara!

  • dixiwonderland
   Författare
   21 augusti, 2018 / 13:38

   Ja man får nog leta ett tag innan :/

 4. 20 augusti, 2018 / 12:26

  Så snygga plagg och jag längtar faktiskt till hösten 😀 Kramis

 5. 20 augusti, 2018 / 13:18

  Första klänningen var ju verkligen så himla fin!!! <3

 6. 20 augusti, 2018 / 13:32

  Riktigt fina plagg! 🙂

 7. 20 augusti, 2018 / 19:27

  ååå jag älskar stickat 😀

 8. 20 augusti, 2018 / 19:40

  åh jag älskar stickat! jag skulle vilja ha en med bar axlar, vet du någon?

  • dixiwonderland
   Författare
   21 augusti, 2018 / 13:36

   Bloggade om off shoulder tröjor för inte så länge sedan. Kolla kategorin Mode 😉

 9. 20 augusti, 2018 / 19:54

  Så himla mycket snyggt! 😍

 10. 20 augusti, 2018 / 23:05

  Gillar också den färgen, jag måste nog allt skaffa mig några plagg i den färgen för det är snyggt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.