1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

När jag har den på mig så får jag en sån frihetskänsla

Ingen kan ha missat att detta är en av mina absoluta favoritklänningar. När jag har den på mig så får jag en sån frihetskänsla och därför var jag bara tvungen att springa ut på fältet i den stekande solen så att vi kunde fotografera. Att fotografera i direkt solljus är inget som jag föredrar och det är därför som dessa bilderna har en annorlunda redigering än vad jag brukar ha. Jag älskar att ta fram färgerna i mina bilder men på grund av solljuset så var gräset nästan lime grönt och det såg verkligen för jävligt ut.

Denna delen av mitt jobb är det jag älskar mest. När jag får släppa lös min kreativa sida och skapa det som jag kallar magi. Jag blir så genuint lycklig av att få vara ute i naturen. Det tar mig tillbaka till tiden då jag var liten och mer eller mindre bodde i hästhagen. Jag får en riktig energi kick vilket alltid behövs efter att man har varit ute och ska sätta sig och gå igenom alla bilderna samt redigera dom.

Jag inspireras väldigt mycket av de utländska kontona som jag följer på instagram. Jag känner mig väldigt ensam i mitt sätt att fotografera mina outfits men det ser jag endast som något positivt. Alla kan inte älska det man gör men huvudsaken är att jag själv gör det. För mig har det alltid varit så viktigt att jag får vara den jag är. Göra det som jag älskar. Jag är en person som vet vad jag vill och därför älskar jag att få vara min egna chef. Friheten i mitt arbete är ett måste för man kan inte tvinga fram sin kreativitet. Jag skulle aldrig kunna ha fasta tider för mail, fotografering, skriva blogginlägg osv. Det hade aldrig fungerat för mig. Att vara kreativ handlar om att skapa utifrån sin fantasi.

16 Kommentarer

 1. 6 juli, 2018 / 17:52

  Det där med att fota i direkt solljus tycker jag är en riktigt konst, men måste säga att din redigering blev väldigt fin 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juli, 2018 / 19:07

   Tack 😀 Är egentligen inte alls nöjd med bilderna men jag hade verkligen inget val.

 2. 6 juli, 2018 / 20:28

  Åh helt fantastiska bilder och du är ju bara föööör fin! Bilderna blev kanon! Nu blev jag sugen på att fotas, hehe.

 3. 6 juli, 2018 / 22:27

  Jättefina bilder. Superfin klänning

 4. 6 juli, 2018 / 22:53

  Superfin, du är så vacker!

 5. 7 juli, 2018 / 11:01

  Vilka härliga bilder på dig, underbara. Och klänningen verkar jätteskön, förstår din frihetskänsla.

 6. 7 juli, 2018 / 20:43

  fina bilder, gillar den annurlunda stilen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.