0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Något som vi aldrig kan få tillbaka

En av mina nya favoritblommor är utan tvekan solrosor. Tråkigt nog så blev jag inte alls nöjd med denna fotograferingen. Som jag berättat tidigare så fick vi en väldigt obehaglig upplevelse, vilket gjorde att vi kände oss stressade. Sen är det alltid svårt när man fotograferar i direkt solljus. Man behöver tänka på vart solen är för att undvika skuggor och liknande. Jag kände ändå att jag ville lägga upp bilderna för annars hade allt varit slöseri med tid.

”Är det något jag hatar så är det att förlora tid. Det är något som vi aldrig kan få tillbaka”

Sommaren börjar gå mot sitt slut och jag känner mig nöjd med årets fotograferingar. Jag tycker det är betydligt roligare att fotografera på sommaren just för att naturen är så himla vacker. Det är verkligen något som jag kommer sakna när vintern kommer. Vi brukar tråkigt nog aldrig få snö vilket gör det väldigt svårt för mig att hitta bra platser att fotografera på.

”Om varje vinter hade varit som Narnia då hade jag älskat vintern lika mycket som sommaren”

Nu ser jag väldigt mycket fram emot hösten. Det är min absoluta favorit årstid. Inte bara för att jag fyller år utan för att det är världens mysigaste månad. Jag längtar så enormt mycket efter att gå promenader i skogen utan att vara orolig för att få fästingar. Längtar efter att få bo i stickade tröjor, sitta inne på mysiga caféer medan regnet faller utanför. Ha filmkvällar med vänner framför skräckfilmer. Att kunna gå ut på mina promenader utan att svettas floder för att det är så varmt. Jag vet att jag i slutet av vintern kommer gnälla över att jag saknar sommaren men det är det bästa med Sverige. Vi har fyra årstid vilket gör att man alltid får längta.

18 Kommentarer

 1. 10 augusti, 2018 / 21:53

  Tycker bilderna är helt otroligt vackra! Skulle gärna vilja lära mig mer kring fotografering och lyckas få till bra bilder när det är solljus. Sommaren kan verkligen resultera i fina bilder med hjälp av naturen! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   11 augusti, 2018 / 11:25

   Finns nog en massa bra tutorials på youtube 🙂

 2. 10 augusti, 2018 / 23:10

  Åh förstår inte hur du inte kan vara nöjd med bilderna! Tycker dom är fantastiska 🙂
  Men jag kan inte hålla med dig om längtan efter hösten. För mig får det gärna vara evig sommar!

  • dixiwonderland
   Författare
   11 augusti, 2018 / 11:25

   Jag har nog extremt höga krav när det kommer till mina bilder haha 🙂

 3. 11 augusti, 2018 / 11:03

  Åh jag tycker bilderna blev supervackra <3

 4. 11 augusti, 2018 / 23:36

  Tycker det blev hur fina bilder som helst! Men förstår att du har en känsla av att inte vara nöjd eftersom det blev så pass obehagligt och ni inte kunde utnyttja all tid 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   13 augusti, 2018 / 10:16

   Ja det var sjukt tråkigt faktiskt 🙁

 5. 12 augusti, 2018 / 12:36

  så himla fint med alla solrosor, vill också fota där!

  • dixiwonderland
   Författare
   13 augusti, 2018 / 10:15

   Antar att du inte läste inlägget för då hade du inte velat fotografera där.

 6. 12 augusti, 2018 / 22:42

  Så sant hade inte kunnat skrivit det bättre själv. Jag vill också ha alla årstider, samt exakt det man vill kunna njuta i skog och mark utan att oroa sig för fästingar, och ormar och andra djur. Samt stickade tröjor, café och njuta av att vara inne där osv =D

  • dixiwonderland
   Författare
   13 augusti, 2018 / 10:11

   Nu fick du mig att längta ännu mer xD

 7. 13 augusti, 2018 / 11:54

  Alltså åh så avis jag blev nu, har verkligen letat i hela Sverige efter ett solrosfält den här sommaren utan att lyckas hitta ett, haha! Tycker bilerna blev superhärliga, men tråkigt med mannen som anklagade er för stöld 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   14 augusti, 2018 / 09:22

   Vi har rätt många fält i närheten av där vi bor. Dock lär vi ju aldrig åka tillbaka dit xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.