1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Det bästa med att bo på hotell är frukosten

Utanför faller regnet ner och jag ligger i sängen och lyssnar på Nora Jones. Vill man skapa mysfaktor så är denna typen av jazz musik perfekt. Det ger lite av en hotellkänsla och på tal om hotell så är det dags för de sista bilderna från vår vistelse på Upper House. Frukosten äter man på 25 våningen. Det serveras i en väldigt ljus sal som är otroligt instagram vänlig.

”Det bästa med att bo på hotell är frukosten”

Man har en otrolig utsikt och till skillnad från vårt rum så får man en överblick över andra sidan av Göteborg. Dock blev det lite obehagligt när vi såg att det började brinna längs motorvägen. Som tur är verkade dom få släkt branden väldigt fort. Efter alla bränder denna sommaren så är man lite extra på sin vakt.

Till min enormt stora besvikelse så kunde dom inte göra en vaniljlatte till mig. Ska jag vara ärlig så har jag svårt att förstå hur ett fem stjärnigt hotell inte kan ha varken äkta vanilj eller vaniljsirap. När jag var där i höstas så drack jag den godaste vaniljlatten som jag någonsin druckit och såg naturligtvis väldigt mycket fram emot att få dricka den igen. Men jag fick nöja mig med apelsinjuice.

Dom har så att man kan plocka lite frukt, göra sig några smörgåsar och även ta musli. Men det bästa är att dom har en meny där man kan beställa in smårätter. Detta tycker jag är höjdpunkten och om ni klickar på länken här ovan så kan ni se att dom byter ut menyn efter säsong. Det vi fick denna gången föll mig mer i smaken då jag älskar lax. Och för att inte tala om desserten. Den var så god att jag åt två stycken.

Tomat från Vargberg med yoghurt, raps & dill

Rostad fläsksida från gråbo med krispig potatis & senap

Lättrökt lax med bakat ägg, smörstekta brödsmulor & körvel

Mazarinkaka med muscovado-gräddglass & röda bär

16 Kommentarer

 1. 11 augusti, 2018 / 11:27

  Ja det är ju verkligen sant 😀 Mums så gott! =)

 2. 11 augusti, 2018 / 14:01

  Hotellfrukost är verkligen gott! 😀 Kramis

 3. 11 augusti, 2018 / 15:29

  Åh jag håller så med rubriken, hotellfrukost är ju bäst men vad synd att de inte kunde göra en vaniljlatte till dig! Bilderna ser så smarriga ut iaf! 🙂

 4. 11 augusti, 2018 / 17:37

  Ser ut att ha varit riktigt god mat! Men vad otäckt med branden :/

  • dixiwonderland
   Författare
   13 augusti, 2018 / 10:17

   Ja fast det var ingen större fara. Den släktes lika fort som den tändes 🙂

 5. 11 augusti, 2018 / 23:35

  Men mums 😀

 6. 12 augusti, 2018 / 13:17

  Åh, den frukosten såg ju helt fantastisk ut!

 7. 12 augusti, 2018 / 19:45

  Allt såg magiskt gott ut!

 8. 12 augusti, 2018 / 22:40

  Ja frukosten går ju inte av för hackor på hotellen, värt att bo på hotell just för det bara =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.