0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Köttet smakade som de frysta hamburgarna

I helgen hade vi bokat bord på Buddys. Under en lång tid så var detta min favorit restaurang här i Trollhättan men tråkigt nog så blev vi båda besvikna. Jag har alltid älskat deras ribs då dom varit så saftiga men mina ribs var smått torra och hade inte den goda glaseringen som de har haft tidigare. Men värst var min sambos hamburgare.

”Den ser väldigt god ut på bilden men köttet smakade som de
frysta hamburgarna som man kan köpa i butik”

En hamburgare ska vara juicy och mör men denna var så kompakt och smakade ärligt talat skit. Det var verkligen inte värt 230 kronor. Jag får nog säga att Butlers är mitt nya favoritställe. Där har jag aldrig blivit besviken på maten. Går man ut och äter så vill man ha helheten. Personalen ska vara toppen, maten och inredningen.

Annars hade vi en väldigt bra helg. Fotograferade en massa material. När jag inte var ute och fotograferade så satt jag inne och redigerade bilder. Har dock turen att kunna se på serier samtidigt som jag arbetar. Jag såg klart en ny serie som heter Ghoul. Det är en skräckserie som handlar om att en avlägsen militärbas får in en fånge som inte är som de andra fångarna. Den var så sjukt jävla bra men blev så besviken att det bara var en miniserie för jag ville ha mer.

”Finns inget bättre än en riktigt bra skräckfilm”

På tal om skräck så kommer The Nun ut nu i September. Jag och bestie ska se den tillsammans. Vi båda har alltid älskar skräckfilmer ända sedan vi var små. Vi var bara 11 år gamla när vi såg The Exorcist så ni förstår säkert att vi verkligen ser fram emot at se The Nun. Jag är riktigt kräsen när det kommer till skräckfilmer. Vet inte hur många jag har sett men favoriterna är The Conjuring och Thirteen Ghosts. Dom får mig fortfarande att hålla för ögonen trots att jag har sett dom så många gånger. Vilken är eran favorit skräckis?

22 Kommentarer

 1. Marie
  27 augusti, 2018 / 17:36

  Längtar så till The nun 😍

 2. 27 augusti, 2018 / 18:51

  Men nej vilken besvikelse, så tråkigt! Helheten är verkligen så viktigt 😮

  • dixiwonderland
   Författare
   28 augusti, 2018 / 09:45

   Ja det är den. Servicen var jätte bra men när maten inte alls smakar lika bra som den har gjort så är det inte roligt 🙁

 3. 27 augusti, 2018 / 19:04

  Vad tråkigt att ni blev besvikna över maten. Kramis

 4. 27 augusti, 2018 / 20:14

  Nej fy så tråkigt att bli så besviken 🙁

 5. 27 augusti, 2018 / 21:03

  Men vad tråkigt att maten inte var god, går man ut och äter så förväntar mig sig ju bra mat.

  Jag ser också så himla mycket fram emot The Nun! Jag älskar verkligen skräckfilmer, mitt mål är att hitta en skräckfilm jag faktiskt blir rädd av då jag på riktigt aldrig sett en film och blivit rädd, lite tråkigt egentligen. Så hoppas att The Nun är riktigt läskig 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   28 augusti, 2018 / 09:44

   Du får ta och se serien Ghoul också 😀 Den var svin bra!

 6. 27 augusti, 2018 / 22:50

  Nej nej vad tråkigt att maten inte smakade bra, det vill man ju då man betalar så mycket för det, det ska man ju kunna kräva.

  • dixiwonderland
   Författare
   28 augusti, 2018 / 09:44

   Jag blev faktiskt förvånad för jag har aldrig varit med om att man gör så kompakta hamburgare. Alla de andra ställena som vi har ätit på där är hamburgaren så juicy att den nästan faller sönder. Förstår inte alls hur de har tänkt för smaken av frysta hamburgare är fan det äckligaste som finns…

 7. 27 augusti, 2018 / 23:32

  Vilket mysigt ställe! Tråkigt med hamburgarna bara…. Kram

 8. 28 augusti, 2018 / 06:27

  Tråkigt att du blev så missnöjd! Ser supermysigt ut i alla fall <3

  • dixiwonderland
   Författare
   28 augusti, 2018 / 09:42

   Man vill ju aldrig bli missnöjd med maten men hade verkligen förväntat mig en annan smak på hamburgaren :/

 9. 28 augusti, 2018 / 07:53

  Nej men fy vilken besvikelse med köttet.. Tråkigt!!

 10. 28 augusti, 2018 / 09:30

  Tråkigt att ni blev besvikna på maten, 🙁 det värsta som finns!!!!

  • dixiwonderland
   Författare
   28 augusti, 2018 / 09:42

   Ja det är faktiskt det 🙁 Speciellt när det har varit så gott de tidigare gångerna 🙁

 11. 28 augusti, 2018 / 11:52

  Så tråkigt när man går tillbaka till ett favvisställe och så är det inte alls som man minns det och som det var förut 🙁 Man blir så besviken!

  • dixiwonderland
   Författare
   29 augusti, 2018 / 12:22

   Ja det var inte roligt 🙁 Onödiga pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.