1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Det finns hemsidor som jag handlar hos året runt


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Beige / Grå / Orange

Det finns hemsidor som jag handlar hos året runt. Och så finns det de hemsidorna som jag endast besöker under vinterhalvåret för att jag tycker att deras sommarmode tyvärr är väldigt tråkigt. I modevärlden så är dom alltid ett år före. Snart börjar Fashion Week där dom visar sommarmodet inför kommande år. Dock tycker jag att företag borde lägga lika mycket fokus på sin vårkampanj som höst. Det finns ju en anledning till att så många älskar höstmodet och jag tror det är för att plaggen är betydligt mer genomtänkta.

Beige / Blå / Brun / Svart

Jag fastnade direkt för dessa byxorna när jag såg dom. Tycker dom är hur snygga som helst och sen älskar jag att de kommer i fyra olika färger. Dom ser otroligt sköna ut och för någon som har korta ben så vet jag att dom inte skulle vara för långa på mig, vilket alla byxor alltid är. Jag gillar att man kan ge dom ett avslappnat utseende om man väljer att styla dom med sneakers. Men vill man klä upp dom så är det bara att sätta på sig ett par klackar. Jag hade stylat dom med söta blusar eller en lite tajtare stickad tröja.

Vit / Marinblå / Grå

Detta är den perfekta vardags tröjan i mina ögon. Ni vet de dagarna när man inte vet vad man ska ha på sig? Då drar man på sig denna tröjan, sätter upp håret i en tofs eller en messy bun och kör ett par jeans eller ett par svarta byxor and you are ready to go. Jag hade använt dessa hemma varje dag. Tycker det är så skönt med stora tröjor och eftersom att jag har så mycket hundar så vill jag inte använda dyra kläder som riskerar att gå sönder.

12 Kommentarer

 1. 27 augusti, 2018 / 11:45

  Mycket härliga nyheter. Alltid så kul att titta in på din blogg!

 2. 27 augusti, 2018 / 12:35

  Så härlig Inspo!! Ha bästa dagen fina du! KRAM från Marbella ❤️

 3. 27 augusti, 2018 / 12:46

  Så mycket snygga höstplagg den här hösten att jag vill ha alltihop! 😉

 4. 27 augusti, 2018 / 16:09

  Så mycket fint!<3

 5. 27 augusti, 2018 / 16:27

  Så mycket snyggt 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.