2   21
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

I helgen fotograferade vi så mycket material


Detta inlägget innehåller annonslänkar

I helgen fotograferade vi så mycket material. Vi är ett riktigt bra team så själva fotograferingarna går snabbt. Tror vi var borta i en timma och då hann vi med tre olika outfits. Sammanlagt så fick vi ihop närmare 500 bilder denna helgen. Det tar sin tid att gå igenom alla och sedan redigera dom. Så min helg bestod av väldigt mycket jobb.

Heels/Cafe Noir – Leggings/Gina Tricot – Tröja/Ica Maxi – Hatt/Nelly – Väska/Michael Kors

Jag tycker om att blanda dyrt med billigt. Men det är naturligtvis skillnad på en stickad tröja som kostar över tusenlappen och som denna som kostade runt 200 kronor på Ica Maxi. Jag hittar ingen tröja som är liknande den som jag har på mig. Men jag vill tipsa om dessa två tröjorna som ser så himla mysiga ut. Denna i burgundy och denna i svart. De båda är från Linn Ahlborgs senaste kollektion och det var det enda som jag tyckte om från kollektionen.

Hatten är gammal men jag hittade en liknande här. Jag älskar att ha huvudbonader, speciellt när vädret är skit för då är det omöjligt för mig att få en bra hårdag. Väskan är också gammal men jag hittade två som påminner om den från Coach och Marc Jacobs. Det är naturligtvis tråkigt att sakerna jag har inte finns kvar men samtidigt ser jag det positivt. Det visar att jag faktiskt använder det jag köper och inte använder en gång för att sedan sälja det vidare.

Nu till hösten så börjar även alla kampanjerna att dra igång. Så just nu får ni 20% rabatt på sportmode vilket är perfekt för oss som vill komma igång med träningen efter sommaren. Jag har haft sån himla otur när det kommer till träningsleggings. Kanske kan jag fynda något bra på kampanjen. Träningskläder brukar kosta rätt mycket pengar så det blir ju perfekt att handla på kampanjen.

16 Kommentarer

 1. 28 augusti, 2018 / 10:49

  Älskar dina bilder verkligen & så himla fin! 😀

 2. 28 augusti, 2018 / 11:51

  500 bilder, då har du lite att göra!!

  • dixiwonderland
   Författare
   29 augusti, 2018 / 12:23

   Ja det hade jag men hann allt gå igenom allt och redigera alla bilder under helgen 😉

 3. 28 augusti, 2018 / 12:08

  Så fin outfit 😀 Du passar så bra i lite ljusare hår, sjukt snyggt 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   29 augusti, 2018 / 12:22

   Vet du hur ledsen jag blir när du skriver det efter att ha förstört det i helgen? xD Men ska allt få tillbaka min ombre 😉

 4. 28 augusti, 2018 / 12:44

  fina bilder och kläder

 5. 28 augusti, 2018 / 14:07

  Vad kul att du hann fota så många bilder och snygg outfit! 😀 Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.