1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Jag har haft det helt underbart i Göteborg

Jag har haft det helt underbart i Göteborg tillsammans med min sambo. När jag brukar säga att vi åker till Göteborg för att få avkoppling så finns det många som skrattar då vi bor 40 minuter ifrån. Men för ca två år sedan kunde jag inte lämna lägenheten ensam. Att åka buss framkallade både panik och tårar men idag är det saker som jag klarar att göra utan problem. Men att åka till Göteborg är betydligt svårare för mig.

”Det tar mycket av min energi”

Men eftersom jag bokade allt med väldigt stora mellanrum så slapp jag stressen. Min sambo har jobbat i Göteborg i över tre års tid nu så han kan kollektivtrafiken väldigt bra, vilket lugnar mig. När vi kom fram till hotellet så checkade vi in på 25 våningen. Vi fick en välkomstdrink och hade en magisk utsikt ut över Liseberg.

”Jag får fortfarande samma känsla när jag står utanför Liseberg som jag fick när jag var liten”

Jag hade bett om att få ett rum med utsikt ut över Liseberg och det fick vi. Då vi hade tid över så bestämde jag att det var lika bra att fotografera bilderna till samarbetet direkt. Bäst att få de viktiga bilderna direkt. Jag har bott på Upper House en gång tidigare och jag kan säga att detta absolut inte kommer bli den sista. Är det något som jag verkligen vill börja unna mig mer av så är det att kunna åka bort så här och få lyxa till vardagen.

”I mitt yrke är det så viktigt att alltid vara inspirerad”

Och en sån här liten övernattning kan göra så enormt mycket. Tusen tack till min fina mamma som gjorde hela den här övernattningen möjlig. Inte bara för att hon gav min sambo detta i födelsedagspresent utan för att hon också ställde upp och passade vår lilla nalle medan vi var borta.

26 Kommentarer

 1. 6 augusti, 2018 / 22:17

  Vad härligt ni har haft det i Göteborg och så fint hotellrum 😀 Kramis

 2. 6 augusti, 2018 / 22:48

  Ohh waoow så underbart

 3. 6 augusti, 2018 / 23:32

  Åh så mysigt det låter, och vilken utsikt!

 4. 7 augusti, 2018 / 07:17

  Vad mysigt det såg ut, har aldrig bott där men varit i Göteborg många gånger! Och precis som du säger, Liseberg är magiskt, man blir pirrig även som vuxen(ish) haha

  • dixiwonderland
   Författare
   7 augusti, 2018 / 11:17

   Då borde du verkligen testa att bo här nästa gång du besöker Göteborg 😀 Vet dock inte om man kan boka Upper House utan att boka spa men Gothia Towers är säkert minst lika fint 🙂

 5. 7 augusti, 2018 / 07:59

  Åh så mysigt och kul med Liseberg<3

 6. 7 augusti, 2018 / 08:59

  Så himla mysigt för er och vilket lyxigt rum ni hade <3 Skulle sååå gärna vilja komma iväg på en sådan tripp 🙂 Ska se till att fixa det tror jag. Fantastiska bilder <3 Tack för dina tips med på min blogg raring, uppskattade jag 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   7 augusti, 2018 / 11:17

   Hoppas att ni kan komma iväg 😀 Man behöver inte alltid åka långt för att få den avkopplingen som man behöver :*

 7. 7 augusti, 2018 / 10:12

  Det ser verkligen helt otroligt mysigt ut!! KRAM fina <3

 8. 7 augusti, 2018 / 10:23

  Så fint och fräscht. Och underbara Lisebergsbilder!

 9. 7 augusti, 2018 / 12:17

  Åh så himla fint 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.