3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

6 fakturor hos olika företag som inte har blivit betalda

”Nu är jag tillbaka i mitt work mood”

Startade dagen med att kolla på några youtube klipp. Det är enligt mig den bästa starten på dagen, youtube och en kopp te. När sambon vaknade så började jag diska vilket sedan ledde till en storstädning. Egentligen så var tanken att vi skulle hinna städa innan vi åkte ner till Göteborg men naturligtvis så ställde SJ in tåget som vi skulle ta. Vilket i sin tur ledde till att vi fick åka tidigare och helt enkelt inte hann städa.

Sen något som gör mig smått galen men som tyvärr alltid är återkommande är företag som inte betalar mina fakturor i tid. Detta är ett konstant problem och jag kan inte riktigt förstå hur man inte kan vara noga med att sköta sina betalningar.

”Just nu har jag 6 fakturor hos olika företag som inte har blivit betalda”

Att det är så många är förmodligen för att det är semester tider, men det gör det absolut inte okej. Jag har spenderat en stund nu med att maila två personer plus mitt faktureringsföretag då min kontaktperson tyckte det var smart att dra på semester utan att se till att allt var korrekt. När det också handlar om fakturor som är utanför Sverige så blir det lite krångligare men jag älskar mitt faktureringsbolag. Dom är så enormt hjälpsamma så nu hoppas jag verkligen att fakturan blir betalad.

Jag har fortfarande en massa bilder att visa upp från Göteborg. Men jag tänkte att jag delar upp det så att inte varje inlägg handlar om samma saker. Om en liten stund ska vi åka hem till min mamma och hämta Ronja. Tänkte ta ut hundarna på en promenad i skogen. Sen ska jag fortsätta med städningen. Har även tvättid idag och så ska jag börja skriva en massa utkast.

19 Kommentarer

 1. Netti Starby
  7 augusti, 2018 / 12:10

  Det är verkligen trist när betalningen blir sen och jag fick också vänta längre på en. Hoppas att du snart får dina pengar och ha en fortsatt fin dag! Kramis

 2. 7 augusti, 2018 / 12:11

  Oj jag tror att jag kommenterade anonymt men det var jag som nyss skrev. Kramis

 3. 7 augusti, 2018 / 12:17

  Men gud vad tröttsamt….

 4. Emelie
  7 augusti, 2018 / 12:27

  Visst hade du en youtube kanal innan, vad hände med den? Och vilka är dina favorit youtubers? ❤

  • dixiwonderland
   Författare
   8 augusti, 2018 / 09:07

   Jag tog bort hela kanalen. Youtube var inget för mig helt enkelt 🙂 Just nu är Helen Torsgården min absoluta favorit 🙂

 5. 7 augusti, 2018 / 13:50

  Låter spännande med inläggen och bilderna! 😀

 6. 7 augusti, 2018 / 14:26

  Åh så irriterande med företag som inte betalar i tid! Så oförskämt tycker jag men bra att du är på dem och får hjälp av ditt faktureringsbolag. 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   8 augusti, 2018 / 09:06

   Ja det är riktigt störande, speciellt när företaget lovade att betala i tid då jag fått fel uppgifter ifrån dom först så jag fick avbryta den första fakturan och sedan skapa en ny…

 7. 7 augusti, 2018 / 15:04

  Men vad störigt!! Skulle skämmas ihjäl om jag missade att betala en faktura :O

  • dixiwonderland
   Författare
   8 augusti, 2018 / 09:05

   Ja det tar ju väldigt mycket extra tid…

 8. 7 augusti, 2018 / 15:40

  Men usch så dåligt av företagen, hur kan man inte betala sina fakturor i tid, speciellt som företag. Känns som att man borde vara rädd om sitt rykte som företag. Hoppas det löser sig!

  • dixiwonderland
   Författare
   8 augusti, 2018 / 09:04

   Tråkigt nog är detta något som händer rätt ofta 🙁

 9. 7 augusti, 2018 / 22:49

  Men åh så dåligt av dem! Visst att det är semestertider men det är ju ingen giltig orsak direkt.. det ska ju betalas =) Hoppas det ordnar sig snart!

 10. 8 augusti, 2018 / 21:06

  men vad dåligt 😮

  • dixiwonderland
   Författare
   9 augusti, 2018 / 12:04

   Ja det är verkligen inte roligt när det blir så här. Tar så mycket onödig energi och tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.