3   32
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Jag dog av lycka över att ha tre hundar att gosa med

Klockan sju igår kväll åkte vi hem till några vänner till min sambos föräldrar. Det var första gången som vi var där och jag kan ju säga att jag dog av lycka över att ha tre hundar att gosa med. Stjärnan var ingen mindre än Harald, en shih tzu valp som charmade alla. När jag var mindre så var min största dröm att få en shih tzu valp så det var så roligt att få se en i verkligheten och mysa med honom. Han och Molly busade hela kvällen lång så något säger mig att dom båda sov väldigt gott inatt.

Jag fick så mycket komplimanger för min Midsommarkrans igår vilket var så himla roligt. Det tar ca 40 minuter att göra en och jag blev riktigt nöjd. Tyckte att blommorna passade perfekt med min klänning. Som ni vet så hade jag inte alls planerat något inför Midsommar och igår när vi skulle fotografera och dom hade tagit bort alls gräs då gav jag nästan upp men det blev ju bra tillslut.

Idag har jag Ronja så vi tänkte åka ut till Öresjö med hundarna och hälsa på min sambos farmor och farfar. Innan det behöver vi tanka vår bil och även åka ut till Överby för att köpa en present då vi ska på kalas imorgon. Vi hann aldrig åka dit igår men idag lyser solen och det skulle bli 18 grader så då passar det perfekt. Igår började det att regna vid tre tiden men sen avtog regnet under kvällen och vi fick en riktigt fin solnedgång. Hade ni en bra Midsommar igår?

16 Kommentarer

 1. 23 juni, 2018 / 14:05

  Men åh så mysigt med tre vovvsingar att gosa med 😀

 2. 23 juni, 2018 / 15:24

  Så mysigt med all hundar, hihi! ^^

 3. 23 juni, 2018 / 15:43

  sv: jag älskar den serien förutom den sista säsongen haha 😛

  härliga bilder 😀

 4. 23 juni, 2018 / 17:23

  Åh vilka söta vovvar du fick gosa med! 😀 Kramis

 5. 24 juni, 2018 / 14:57

  Vad gott 😀 Så himla söt valp!

 6. 25 juni, 2018 / 16:23

  Åh, vilka söta hundar! Och det lät som om din midsommar var toppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.