8   35
3   28
0   22
3   46
3   40
3   39
7   40
2   38

Varje Midsommar åker vi hem till min sambos mormor

Varje Midsommar åker vi hem till min sambos mormor och äter en fantastiskt god middag. Tråkigt nog var det många som saknades denna Midsommaren. Nästan alla barnen var borta vilket ger en stor tomhet och sen några av de nyvuxna var ute på egna äventyr men vi hade det trevligt ändå. Man får se det på den ljusa sidan att det blir mer mat till oss andra haha. Det blev dock stressigt eftersom vi var och fotograferade vid elva och sen skulle jag hinna gå igenom alla 218 bilderna, redigera och sedan blogga men jag hann precis. Ronja fick följa med då min mamma jobbar kväll. Anledningen till varför vi inte tar med Bonzo är för att han har svårt för nya människor samt att Molly är med och han är inget stort fan av andra hundar.

Som ni säkert förstår fick jag matkoma deluxe! Nu har vi varit hemma ett tag. Jag har arbetat så att ni ska få lite att läsa och vi ska snart ta ut Bonzo på en promenad i regnet innan vi åker för att lämna Ronja. Sen plocka upp min sambos föräldrar för att åka vidare hem till deras vänner där vi ska fortsätta firandet och ha den mysig kväll. Jag hoppas att ni har fått en riktigt fin Midsommar. Här började det regna mitt i allt, har ni också haft regn?

Dela

12 Kommentarer

 1. 22 juni, 2018 / 21:29

  Glad midsommar och väldigt fina bilder 😀

 2. 22 juni, 2018 / 22:17

  Regn, sol, regn, sol och regn, ingen ordning på vädret! Ha en fin dag!

  • dixiwonderland
   Författare
   23 juni, 2018 / 10:40

   Nej va tråkigt. Känns som den gamla reklamen som gick på tv. När dom gick ut började det regna och när dom gick in kom solen 😛

 3. 23 juni, 2018 / 10:32

  Men så mysigt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.