3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Vi var ute i Öresjö och hälsade på

Så just nu sitter jag i Ljungs soffa med Bonzo bredvid mig. Killarna sitter och lanar men denna gången följde jag och Bonzo med. Vi var ute i Öresjö och hälsade på min sambos farmor och farfar. Vi har haft riktigt fint väder idag och då min mamma jobbade tog vi med oss Ronja. Visade sig att hon fyller 7 år idag så det blev ett mysigt kalas där ute för henne. Dock var hon busig och smet. Vi fick ropa några gånger innan hon kom tillbaka men det gick bra.

Jag dör lite av denna bilden ♥ Hur söta är inte dessa två? Efter alla dessa år så har Bonzo äntligen fått en kompis. Ibland kan han bli lite sur på henne men den glädjen som uppstår mellan dessa två när Ronja springer in i vår lägenhet är oslagbar ♥

Vi skulle ju även åkt till Överby för att köpa en present men allt är ju stängt idag. Det enda som var öppet var Wasabi så jag tog med mig sushi hit. Jag sitter och kollar ikapp avsnitten från Teen Mom 2 just nu men ville ändå göra ett till blogginlägg här idag. Misstänker att de flesta av er ser på fotbollen nu men jag kunde inte bry mig mindre. Var ute förut på en promenad med min Antonia men nu ligger jag som sagt här på soffan och ska ta det lugnt resten av kvällen. Nästa vecka är min sista vecka med Ronja innan min mamma går på semester. Det ska även bli fint väder nu nästa vecka så då får vi passa på att fotografera. På grund av dåligt väder så har vi inte kunnat fotografera så många outfits men nu förhoppningsvis bli av.

16 Kommentarer

 1. 23 juni, 2018 / 21:36

  Så himla vackra bilder!! Och hur söta är inte hundarna då?! :’)

 2. 24 juni, 2018 / 00:51

  kan säga att ja me dog sötdöden dä sååå söta

  fin fortsättnin på helgen kram

 3. 24 juni, 2018 / 12:26

  Så söta ihop! <3

 4. 24 juni, 2018 / 14:32

  Vilka fina bilder!!!

 5. 24 juni, 2018 / 14:56

  Så fina bilder och hundarna är verkligen underbart fina 🙂

 6. 24 juni, 2018 / 15:30

  Men så himla söta 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   25 juni, 2018 / 12:22

   Bonzo gillar inte andra hundar så det känns väldigt skönt att han och Ronja har funnit varandra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.