3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Idag startade jag dagen med en joggingrunda

Idag startade jag dagen med en joggingrunda. 35 minuter i 24 grader. Det rann svett över hela kroppen and I freaking love it. Enda gången som jag känner mig nöjd med ett träningspass är när svetten rinner. Jag har verkligen inte velat träna ute i denna värmen. Vet att det är svalare på kvällarna men vi fotograferar ofta på kvällarna så då blir det att jag får träna på morgonen istället. Sen gillar jag att träna tidigt så att man har hela dagen fri sen. Är riktigt nöjd med resultatet och ser faktiskt fram emot att köra ett pass imorgon också.

Vid ett tiden kom bestie hit. Planen var att köpa glass men mitt cravings för vattenmelon var så stort så vi köpte både vattenmelon och färska bär. Jag har alltid velat testa såna här små förpackningar med bär och kan verkligen rekommendera dom. Väldigt färska och goda. Vi låg ut i solen i kanske 40 minuter innan vi gick in igen. Som jag skrivit tidigare så har jag lärt mig från när jag blev bränd och jag vägrar bli det igen.

Nu ska jag ta det lugnt en stund här hemma och se senaste avsnittet av The real housewives of OC. Har tyvärr haft lite mensvärk idag men det är inte så farligt som det brukar vara. Mamma lämnade av Ronja här idag innan hon skulle till jobbet så innan bestie åkte hem gick vi en promenad tillsammans. Dock en väldigt kort för vi har 28 grader varmt här idag. Vad har ni hittat på denna soliga dag?

14 Kommentarer

 1. 30 maj, 2018 / 19:38

  Så duktig du är, gillar också att träna på morgonen, och så himla gott! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   31 maj, 2018 / 09:28

   Idag kommer jag dock få träna på kvällen för jag har så mycket annat att göra under dagen men då slipper jag den jobbiga värmen vilket är skönt 😀

 2. 30 maj, 2018 / 19:49

  Åh vad härligt! 😀

 3. 30 maj, 2018 / 20:00

  Härligt att börja dagen med en löprunda! Och vad gott det såg ut med bär och melon! 😀

 4. 30 maj, 2018 / 21:27

  Men grymt jobbat att springa i den värmen!!!!

  • dixiwonderland
   Författare
   31 maj, 2018 / 09:27

   Det var inte lätt kan jag säga men sjukt härligt efteråt 😀

 5. 30 maj, 2018 / 23:47

  Så härligt att starta dagen med träning, föredrar också att göra det på morgonen för att ha dagen fri sen 🙂

 6. 31 maj, 2018 / 11:54

  Men så underbart!! Va faktiskt också ute och sprang, vilket var såååå himla skönt! Okej, kanske inte värmen eller pollenen för den delen, men annars så 😉 Kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   1 juni, 2018 / 12:14

   När man är klar så känns det jävligt bra får jag säga 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.