1   18
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Jag älskar när Nakd har samarbeten med olika influencers


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Vit / Blå / Vit

Jag måste säga att jag älskar när Nakd har samarbeten med olika influencers för kläderna är så snygga. Jag vet inte inte hur mycket som själva influencern får vara med och designa, välja material osv men tycker ofta att de kollektionerna som släpps är något extra jämfört med det som trillar in på hemsidan dagligen. Har man fortfarande inte hittat en studentklänning så kan en av dessa två vara en bra alternativ. Jag köpte min studentklänning tre månader innan studenten men köper man sin studentklänning sent är chansen stor att man blir ensam om att bära den. I min klass hade till och med två av tjejerna exakt samma studentklänning. Dock förstår jag varför för den var jätte fin.

Orange / Blå / Blommig / Orange / Blå

Dessa långklänningarna är verkligen helt fantastiska. Perfekta för detta varma sommarväder som vi har just nu och sen tycker jag det är så himla fint med färg. Älskar att blått har fått ta en så stor plats denna sommaren. Även orange och gult. Man blir så himla glad av färg och jag tror vi behöver det för när vi går tillbaka till mörkare tider så kommer vi få se väldigt mycket svart. Har ni någon favorit ur kollektionen?

10 Kommentarer

 1. 30 maj, 2018 / 10:16

  Jag håller med dig och så mycket fint! 😀 Kramis

 2. 30 maj, 2018 / 11:56

  Instämmer helt! Älskar verkligen alla plaggen som dyker upp nu! För första gången på rätt länge känner jag mig super inspirerad när jag kikar in på olika sidor =) Stor kram finaste <3

  • dixiwonderland
   Författare
   31 maj, 2018 / 09:30

   Det kan jag verkligen hålla med dig om! Förra året så fanns det typ ingenting och i år får man hålla hårt i plånboken xD

 3. 30 maj, 2018 / 19:57

  ja så kul 😀 appropå de så såg jag att du sluta prenumerea på Therese lingren, hur kommer det sig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.